[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
認真: Pixel C?

唔係掛

唔係掛

已經下左架
又差唔多完更新週期
粒cpu又舊(a57
得gpu好

唔係掛

已經下左架
又差唔多完更新週期
粒cpu又舊(a57
得gpu好

我好認真架 (好似係
想淘部pixel 試下咩料 點睇

巴打咁勇敢
一陣動工

一陣動工

岩岩搵到舊個cpu風扇,順便cut左個heatsink落黎,重新幫n5x 加散熱膏一次,順便改埋n5

N5 簡單好多,直接落heatsink 加 散熱膏就得

N5x 就多個步驟, 要將原本個個位cut返出黎,露返粒cpu出黎直接接觸塊heatsink, 而且放heatsink個位個度有塊野亦都要整走佢

Nexus 9 退役之後買邊部好

new ipad夠平

我都覺

個價太屈機

有部wifi 版ipad air 2 了

但我要4G 平板
Nexus 9 退役之後買邊部好

new ipad夠平

我都覺

個價太屈機

有部wifi 版ipad air 2 了

但我要4G 平板

sony z4 tablet lo
近排出左lineageos 好似幾穩定既

巴打咁勇敢

依家淘寶無得search 水貨手機.
可以點search?

巴打咁勇敢

可以點search?

好似2千-3千 好伏

巴打咁勇敢

可以點search?

好似2千-3千 好伏

我有link呀
或者你search Pixel CN
https://www.essential.com/

有冇人會買依部

有冇人會買依部

冇 3.5mm 唔會考慮
雖然我幾乎完全唔會用手機駁耳機,但係我唔會支持唔整 headphone jack

有冇人會買依部

中國貨扮外國, 條team
岩岩搵到舊個cpu風扇,順便cut左個heatsink落黎,重新幫n5x 加散熱膏一次,順便改埋n5

N5x 就多個步驟, 要將原本個個位cut返出黎,露返粒cpu出黎直接接觸塊heatsink, 而且放heatsink個位個度有塊野亦都要整走佢

我N4, N5買過散熱墊搞掂
銅片+散熱膏係nexus4 就試過因為太熱而燒到個mon光左一撻
又要更新
部6p 粒電好似有問題,有冇巴打試過搵人換粒電?

想等新pixel
想買部Pixel
32 定 128 好

我N4, N5買過散熱墊搞掂
銅片+散熱膏係nexus4 就試過因為太熱而燒到個mon光左一撻

唔係掛

不過我未試過n4可以熱到n5咁
Nexus 5x 死撚咗
Nexus 5x 死撚咗

rip
舊6P中左bootloop,google換左部新俾我,但係半年唔夠,早兩日用原裝差電忽然差唔到,用另一個英國google store買嘅先差到,但係好似快差唔到(差果時剩係見到充電中,冇快速呢兩個字),而原裝差電係差到pixel/其他type c 電話,有冇巴打知我部6P係中左咩問題? 部機係7.1.1

機 USB 插頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞