[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
5X 中bootloop
玩完了
舊6P中左bootloop,google換左部新俾我,但係半年唔夠,早兩日用原裝差電忽然差唔到,用另一個英國google store買嘅先差到,但係好似快差唔到(差果時剩係見到充電中,冇快速呢兩個字),而原裝差電係差到pixel/其他type c 電話,有冇巴打知我部6P係中左咩問題? 部機係7.1.1

機 USB 插

唔明
Android o developer preview 3已出
玩完了

琴晚我都中了
Android o developer preview 3已出

用左一陣 都有7.1咁順
不過 對白色quick setting麻麻地
我部6P粒電都開始老化,10%自己熜, load野有D疾
pixel 2仲要等幾耐

有冇bug

有冇bug

暫時未發現bug

我部6P都慢到hihi

我部6P都慢到hihi

我部6p仲好順 可能裝得少app
Welcome to 8.0
又話8.0 會自動開wifi 返到屋企唔見有
玩完了

琴晚我都中了

前幾日都中咗
好似一批批咁等著死
6P仲係用緊6.0.1 唔敢升上去

要死遲早都要死
及時行樂呀,巴打
玩完了

琴晚我都中了

前幾日都中咗
好似一批批咁等著死

5x未中 點算好

要死遲早都要死
及時行樂呀,巴打

6p 用緊7.1.2 June patch ..無驚過
要死終歸死

要死遲早都要死
及時行樂呀,巴打

6p 用緊7.1.2 June patch ..無驚過
要死終歸死

等緊年尾轉 nokia 9/pixel 2(如果香港有)
香港 PLAYSTORE 5x bootloop 已過保
安排退款ING~~
下次都係跟 Google Store 買
下次都係跟 Google Store 買

有下次先算啦
安排退款ING~~

又冇機換咩。巴打係咩色咩GB
安排退款ING~~

又冇機換咩。巴打係咩色咩GB

過保都有得退錢?
退原價?
32GB CARBON黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞