[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
又有貨啦

https://item.taobao.com/item.htm?id=549058035074&_u=25t89lia2af

歐版三腳 (笑)

做咩

歐版唔係二腳圓咩
[古代人]今日部n4舊電正式打柴
又有貨啦

https://item.taobao.com/item.htm?id=549058035074&_u=25t89lia2af

歐版三腳 (笑)

做咩

歐版唔係二腳圓咩

英國唔係歐洲

古代人換電吧
n5x 已bootloop
Google安排換部新機

巴打換左放機會唔會放
而加邊到仲會買到N5X
n5x 已bootloop
Google安排換部新機

巴打換左放機會唔會放
而加邊到仲會買到N5X

周街都仲有
而加邊到仲會買到N5X

周街都仲有

唔想買水貨驚bootloop
[quote]而加邊到仲會買到N5X

周街都仲有

唔想買水貨驚bootloop [/quote驚bootloop就咪買5x啦
而加邊到仲會買到N5X

周街都仲有

驚bootloop就唔好買5x啦
而加邊到仲會買到N5X

周街都仲有

想等iphone搵部頂住先 n5x出果陣已經想買,而加變左舊機可以一屌
而加邊到仲會買到N5X

周街都仲有

想等iphone搵部頂住先 n5x出果陣已經想買,而加變左舊機可以一屌

求其出部nokia 6/zf3頂住先
而加邊到仲會買到N5X

周街都仲有

求其出部nokia 6/zf3頂住先

怕bootloop 真係買唔過
5X嘅巴打知唔知邊隻日本prepaid sim卡係用到

港版定國際版

就係港版唔齊band先問

好似 docomo 4G 唔得
跟住其他唔知
我諗應該搵啲中國產機用得嘅就得

willmyphonework.net

淘寶啦 ,用緊n4 覆你
早幾日部6p差啲bootloop, 宜家舊電應該半打柴狀態
用部電話唔夠兩個鐘就要尿袋吊命
都唔知捱唔捱到出新機
Nexus 9 退役之後買邊部好

new ipad夠平

new ipad夠平

我都覺

Nintendo Switch
認真: Pixel C?

new ipad夠平

我都覺

個價太屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞