[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(3) 大家死晒機未

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
2017-05-17 19:52:05
想問吓邊度有好用pixel玻璃貼買

Taobao全覆蓋

http://c.b0yp.com/h.6qH5LC?cv=QZB0ZumZ3Sa&sm=d13bce
2017-05-17 19:56:32
Google IO 2017 kicks off Wednesday, May 17, with a 10am PT (1pm ET / 6pm GMT / 3am AEST May 18) keynote hosted by CEO Sundar Pichai.

The 1.5-hour-long keynote, held in the open air of Shoreline Amphitheatre in Mountain View, California, is sure to be filled to the brim with news about Google's latest and greatest products and services. 



等緊新pixel出世

可能年尾先出
2017-05-17 19:58:55
倒數4個鐘
2017-05-17 20:11:28
Google IO 2017 kicks off Wednesday, May 17, with a 10am PT (1pm ET / 6pm GMT / 3am AEST May 18) keynote hosted by CEO Sundar Pichai.

The 1.5-hour-long keynote, held in the open air of Shoreline Amphitheatre in Mountain View, California, is sure to be filled to the brim with news about Google's latest and greatest products and services. 



等緊新pixel出世

可能年尾先出

會出,但香港買唔買到又係另一個問題
2017-05-17 21:04:20
問多次先, 有冇巴打想買,之前買多左set



另外仲有google pixel xl 既full cover 玻璃貼, 應該同SGP 個張一樣




有興趣既巴打, 可以tg搵我

cpahkgolden

想買pixel xl得唔得?

Tg 搵我啦

Nexus 5x 貼已賣

仲有冇人要買pixel XL 貼
2017-05-18 12:41:13
請問Pixel mon貼同cover係咪都係淘寶買最著數?有冇巴打有link推介
2017-05-18 12:46:01
請問Pixel mon貼同cover係咪都係淘寶買最著數?有冇巴打有link推介

呢頁第一個回覆
2017-05-18 12:50:17
請問Pixel mon貼同cover係咪都係淘寶買最著數?有冇巴打有link推介

呢頁第一個回覆

唔該巴打,sorry冇追post
2017-05-18 12:59:11
請問Pixel mon貼同cover係咪都係淘寶買最著數?有冇巴打有link推介

呢頁第一個回覆

唔該巴打,sorry冇追post

2017-05-18 13:21:31
Nexus 6p升左android o beta
2017-05-18 13:31:10
Nexus 6p升左android o beta

今朝5x都未見有
今晚再check check
2017-05-18 13:31:39
Nexus 6p升左android o beta

今朝5x都未見有
今晚再check check

登記左?
2017-05-18 13:34:35
Nexus 6p升左android o beta

今朝5x都未見有
今晚再check check

登記左?

要join android o beta programme
2017-05-18 13:37:26
Nexus 6p升左android o beta

今朝5x都未見有
今晚再check check

登記左?

要join android o beta programme

好似話其實係PREVIEW 2 一樣, 諗緊直唔直接裝PREVIEW 2 算
2017-05-18 14:42:21
Nexus 6p升左android o beta

今朝5x都未見有
今晚再check check

登記左?

琴晚登記左
2017-05-18 15:09:03
心郁郁想flash android o落5x
2017-05-18 19:47:45
pixel xl 已做白老鼠,暫時冇乜問題 ,部機仍然係咁暢順
2017-05-18 20:09:39
pixel xl 已做白老鼠,暫時冇乜問題 ,部機仍然係咁暢順

有無咩好用左,例如影相之類
2017-05-18 21:27:34
Nexus 6p升左android o beta

我都升左
好似快左同順左,但係食電左
2017-05-18 22:20:25
Nexus 6p升左android o beta

我都升左
好似快左同順左,但係食電左

反而食電咗?
咁5X都係唔去住
2017-05-18 23:45:27


2017-05-18 23:49:23



congrats
2017-05-19 00:01:32



congrats


聽住先
2017-05-19 00:35:40
心思思部pixel轉唔轉Android O好
2017-05-19 01:47:16
5X升完O, , 個半鐘, keep住100%, 暫時好正常 (之前當備用機)
但6P升完O, 個半鐘, 無咗80%
拎上手仲有啲滾 (以前成日拎嚟打機)

兩部都充完電, discharge個半鐘, 無sim, 無連wifi
部6p仲早兩個星刷返6.0, 之後升返7.1.2
睇嚟我6p就嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞