[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我set injury frequency 60 severity53
踢左一個月已經傷左3個主力
仲要下下傷2個月
唔知點踢落去
我傷5個主力隊波30人
咁先感受到正常傷兵潮
咪將啲球員放喺唔係佢哋正常踢嘅位囉
好似費南甸奴踢中堅咁 幾正
跟住較完 仲易玩過傳奇乜都唔較
但係唔較終極難度
廢隊變左個個美斯 傳波
射門都完美又唔真實
好難搞
你可以逐啲較返高 我越玩覺得越易都慢慢較高
始終人係有適應性
慢慢較返上default咁全50就唔會覺得難
咁我肯定佢Fut電腦個難度有keep住改
玩佢傳奇打隊80以上入波都難過閪
電腦D傳中 遠射世界級
再去打終極打D 70-75先叫入到1粒 Or 和波
終極打80以上同自殺冇乜分別
EA真係仆街公司黎 單機同課金玩家
兩個待遇黎 EA死全家

有冇人知要幾耐先更新陣容 想開新save
垃圾轟有出冇入
我諗緊開唔開新save 但一鳩樣
又唔想玩第2隊
今日有update 以為攪掂咁快手
我屌乜都冇
有d有 有d冇
大力神有去國米 曼果個未有
我一較完都傷兩件
兩個月
基本上都8weeks/2months起跳
你可以較高frequency 較低severity嘅
點解frequency 較到70
severity 較到60都冇人傷
其實65,70都唔易傷
尤其依家AI根本唔洗犯規都搶到你波

不過現實都唔會場場有人傷嘅
我累積到5個同時傷主要係severity高
一個未好返 隔幾場又有新十字軍
通常見D人爭頂完跌低就知傷
即刻較低返severity
頂頭鎚㩒住隻腳然後傷膊頭
或者掉轉㩒住膊頭但傷ACL
frequency同severity較開80/40
平均都係三四場度傷一件 通常抖一兩個禮拜左右
有次試過手痕將frequency raise到上85
轉個頭冇耐即刻有嗰後衛傳完腳波就訓咗喺度
結果要抖成三個月
真係唔知咁啱定點
唔玩career mode 試試Volta 都中bug
對手出個三米巨人
有冇中堅好介紹,唔想成日買球星
Todibo Tuanzebe Akanji?
zagadou konate saliba badiashile

干預買賣就見得多
但連揀隊長都要比意見好似過份咗
我唔聽佢講係咪會士氣大減
笑咗 買de Ligt踢咗5分鐘就十字車了
見佢摸住隻腳應該ACL(7個月)
倒咗一億落海
成撚日係咁有次玩史浩克04季前賽要我比Stamboli做隊長 嬲嬲地轉個頭賣撚埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞