[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有冇人知點解旁述有時會讀皇馬個華維迪做其他名?個讀音係c字頭 有少少似chem-bry之類
有聽過但係唔知點解
編輯球員有無得轉返
頂啱啱問完又唔記得睇
我估係花名嗰啲?
因為佢有時會叫返federico valverde
不過7,8成都係讀c字頭
但係我隻係讀華維迪

賣走個龍

第6季大部份人都谷到成功潛力
咁屈機 應該已經唔好玩
場場678 冇難度
可唔可以大炒終極
有無人connect唔到EA server
依家好無癮
Ultimate又太難
Legendary又太易
較低電腦速度兩格都仲贏到8 9成,唔較既話試過都被電腦屈
malen我應該賣到2 3億
點解會自動幫你賣人?
最屈都係龍馬
喺等緊FIFER release mod 2.0既同時裝咗paul個gameplay mod黎試玩吓

fifa-mods.com

發覺其實都幾唔錯
一黎keeper個企位終於改善咗 變咗唔洗成日比電腦狂入近柱波

二黎free kick都變得易搏咗 以往我成日fake shot夾硬爆入去比人推跌通常咩事都冇
而家基本上場場都有2-3個罰球射吓咁

三黎連header都有改善到 雖然都係難入但起碼有返啲力水同中到龍先

而最緊要係啲真實banner同flags都仲喺度,真係可以攞黎頂吓癮
咁可以試吓lunin lafont
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞