[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
啱呀 佢玩獌都係入2出1姐
我就幫我轟手動轉咗會啦 easy
成日控住個波果陣電腦直接正面衝過黎撞走人+搶埋個波
有冇辦法可以扭過佢
次次都咁樣攻唔到
仲有防守果陣除左自己控緊果隻之外其他人淨係行行企企
係咪要校一校個戰術果d

利申只係玩緊world class既小薯
玩獌有太撚多錢點解無得將錢分用其他地方例如青訓球場 咁先真實翻啲
Btw玩獌第一季99奪亞 痢101奪冠 97鏝第三 95熱第四 痴撚線
要正面扭通常好難,正常都係放兩邊屈速落底傳番中間大位射最有效
我個save已經連續3季鏝冠 猁亞了
第三嘅我車尾燈都見唔到嗰隻
不過獌唔知做乜賣哂阿古路同耶穌
改用盧卡古之後同我一齊跌咗落8,9位了
雖然先10月 但以強隊AI失分嘅機率嚟講應該係追唔到 猁終於唔洗二奶
玩獌有太撚多錢點解無得將錢分用其他地方例如青訓球場 咁先真實翻啲
Btw玩獌第一季99奪亞 痢101奪冠 97鏝第三 95熱第四 痴撚線
我個save已經連續3季鏝冠 猁亞了
第三嘅我車尾燈都見唔到嗰隻
不過唔知做乜賣哂阿古路同耶穌
改用盧卡古之後同我一齊跌咗落8,9位了
雖然先10月 但以強隊AI失分嘅機率嚟講應該係追唔到 猁終於唔洗二奶
想問有冬季轉會更新未?
屌 我仲以為自己個手掣出現問題 加速好似同散步一樣 追唔撚到。。。
講真吖其實今次更新轉會算快
兩日前開咗新save玩費倫見到cutrone已經借咗過黎
伊巴同夏蘭特仲有祖記個kulusevski等等呢啲都轉哂會
照個進度黎睇應該一個禮拜內就可以update埋冬窗臨尾幾日嗰啲
仲係一個佢1cross入一球header 既生化人gameplay30mins 0-4
較低一至兩格電腦能力啦,已經完全唔同晒
觀眾席坐滿Kepa Mbappe Sterling Sancho ReeceJames Kante deLigt(傷咗) 等等
鐵腕治軍我寧願場場辛苦贏甚至輸/和
都唔想見到班貴嘢喺場上乜都唔做
但使嗰啲滿意度咪勁低?
你掛咗佢transfer list佢就唔會投訴冇得出
啲記者會問你點解唔出佢 你唔揀扣嗰個咪得
Btw聽講啲士氣係冇用的
士氣高d 訓練易拎a 好似係
I dont care
Btw雪咗佢哋唔夠人 咁啱佢哋集體搵我
上場鬥熱刺就比佢哋踢 點知贏5:0
依家考慮改善返將帥關係 有表現嘅就解凍
因為班大後備真係唔夠踢 轉陣咩都試過
但都要比水晶宮修咸頓炒1:3 1:4
雖然我都唔介意輸 不過當初都係嫌佢哋hea踢
依家做到嘢解凍都好合理
士氣keep住高好似可以突破佢本身potentialsofifa包皮本身95
依家99
買咗taa 玩到91都仲係未來之星 仲見可以升個icon
有幾隻94都仲有上箭咀依家個陣99包皮之外幾隻95, 94
可唔可以影下個陣嚟睇吓[

返緊工得舊圖有幾隻已經上咗95
Felix好似96
痴線好癲😂😂
究竟點先可以上99 好想試
要確保買返黎果下唔跌價值 咁potential就係95再瘋狂贏波加士氣
就自己上左99
玩左幾多季呀巴打
應該係第4定第5季不過前幾集都有keep住玩好耐career mode
D操作太熟手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞