[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我覺得反而好玩左
平時對big6都至少2-3粒

今日對獌 1:0完場 同電腦勢均力敵 好耐冇依種感覺
你試下再對下d下遊隊 上曬身咁
對強隊如果係依加既終極難度就真係有挑戰性
但依加終極難度搞到d下遊都提高曬能力值 不了
真係好癲咁啱更新完第一場就對利
感覺就同同緊11個Mbappe踢波冇分別
自己後場一攞波對面個個9秒9咁衝埋黎
好啦搓咗3-4分鐘度終於搵到位送個波上前場
對面啲前鋒又可以第一時間跑返黎回防包到位
根本就冇可能打到反擊
反而一唔小心比對面截到波既話基本上已經食得塵
變相真係要好專心咁玩

終於冇比伯禮頓15分鐘前入兩球了
然後換邊後15分鐘失3球
我唔撚玩啦屌你老母
太專心就太辛苦 打機都係想有挑戰性得黎又可以有空間放鬆到
由其係你明知個難度係唔真實 明屈你能力值 就有d過份左
打强隊我都仲覺得接受到 弱隊都係咁就痴撚線 打到燥
諗住以後打强隊先轉終極 平時就玩legendary
今次都證明到一樣野 ea係可以提升難度 不過我覺得呢次就改得多左
希望日後可以調低少少 係依加同以前既終極拎個中間點應該會幾好
好似所有難度都升左
上網睇返啲gaming youtuber講
佢地話ultimate個改動似係直接將AI所有能力值boost哂上99
Cls玩ultimate連續幾場俾對面炒五六球
要係setting度較弱番電腦少少先有得打
肯定係,試過幾次比電腦隻閘入波

快到根本冇得mark,成支箭咁一推拉開幾個身位

自己放直線或者想比箭頭hold波,一掂波後面即刻篤走,半秒都hold唔到,有速度嗰班完全冇優勢,電腦全隊99速極速回防
能力值提升就一定有架喇 我隻mbappe都已經跑唔贏d中游球隊球員
最大問題係ai finishing變到好誇張 差唔多百發百中試過半場已經輸4球 4射4中
玩家要差唔多壓制到對面唔可以攻門先可以有得贏
幾時update波boot
啱先試咗場對曼城 將電腦shot error升到上60
其他例如雙速,marking,GK都有set低返5-7咁上下
然後對面照樣可以全場13射10中
最後打和5-5
玩錫菲聯 11月仲係第一lead住3分 快車後而家排第6
想問大家領隊目標個品牌曝光率 增加至少球場容量10%的季票持有者點達成?
想問點先可以搶贏頭槌?
Ultimate簡直cls
正常贏多d波就可以
Ultimate ai可以一個喺禁區扭到入波
遠射球球衝力射球咁款
未試過咁難玩
我玩車逢一月都會一勝難求
現實好似都係
更新完 除左AI 屈能力
仲有冇跑跑下收步呢d on9 情況
PS4幾時update, 好想俾電腦炒
感覺上p4既電腦已經勁左
我都覺
world class 都難左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞