[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我update完第一場用隊5星樸茅打熱刺比佢炒5-1, 我3射2中, 對面十幾射十幾中, 對個波上半場都當你入一球
係習慣左之後要S/L幾次先好勉強咁贏車, 而過程中我每次未到半場都比佢炒3球
感覺對手係11人同時都比丙朗同vvd附左身咁, 係11人!!!!
Psg打緊Lyon 30mins 0-4
中場過十步左右尻斬 丹比利騰空兩米幾頂衝力死角頭鎚goalllllllllllllllllll Cr7呀熄game ,Ea死全家
屌 更新完終極難度打隊中下游 重玩咗10次咁濟都贏唔撚到 咁多場得一場係我入波先 其餘場場頭15分鐘就失波 玩到灰quit game
總之我已經跳咗幾十次驚
解咗睇完波就想玩嗰鋪癮就算
我已經識背哂伯禮頓嗰場出咩人
Pc琴日再更新完第一次玩 覺得係正常返
但因為原本只係諗住測試
咁我就重開驚再認真玩 點知原來冇分別
對面身位無敵,頭槌炮彈咁,打條鐵咩
之前玩終極場場炒電腦炒到冇癮,而家雖然痴線但有啲挑戰性
難係夠難 不過已經冇曬真實足球feel 純粹打機挑戰
伯禮頓禁區邊一嘢頂爆我kepa呀
好似玩ut既Sb最高難度咁
想買隻switch 版係床到玩
Hea玩玩得過?
佢改到咁 根本唔係挑戰 d ai生化人咁撚樣 叫佢搵tekkz黎打
仲要改到玩家個傳球失誤勁高 特登傳比電腦
又比人跳到九樓咁高頂入 佢改到咁撚樣根本唔撚係比人挑戰 純粹整一個完美既程度出嚟撚狗 之前就ai hea Mark 任人過 而家就玩perfect ai 呢間公司真好耶
上代有練綠燈既話 依加會輕鬆D
搞到我呢排都少玩咗
以前每日玩成4-5場都唔會覺得好攰又剩
而家真係頂盡三場就直接熄驚 太過費神
我差幾場就到1月 已經收購咗幾個球員
好想玩 但我真係一場都玩唔到落去
我唔想因為EA on9而降難度
除非佢話ultimate以後都係敵隊全99啦
然後將以前嘅ultimate搬落legendary我就降
棄ut開新save,發現除左難度高左,電腦變到熱身賽都當正賽踢,以前出副選打,依家竟然會full team 打
原來更新後ultimate搞成咁,等我仲以為無打幾日退晒步場場輸3球
無意中又發掘到多樣正野
原來而家仲可以幫球隊轉埋球場(唔理新save定舊save都work到)
而轉球場嘅意思係除咗EA嗰廿幾個假球場
連真嘅現有球場都可以轉過黎做自己主場
仲有得改埋球場名添
好似下圖我就將薩克達主場dombass arena轉咗落derby county度

btw咁當然你想嘅話將班拿貝轉落巴塞主場都冇話唔得嘅
依加既legendary同以前既ultimate有分別咩
佢淨係改難個ultimate
legendary同以前好似差唔多
我覺得係=以前既ultimate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞