[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
季中
拜仁第一,多仔第二,RB第三(me)
1-3位相差3分
買左Aouar , Vinicius.jr , Abraham , Maddison
頭3個都喺處子戰都有波入
唔係2D相
以前fifa18定19有出基摩同佐治麥伊治蘭兩個小將嘅真樣 我心諗咩小將咁撚把炮
點知佢fifa20更新咗幾次又收返起
Aoua幾好用 我玩到佢91 之後開新save
教緊費倫天拿 目標係季中去教拉素之後過英超
打Legendary....set高D野會啱我打多啲
之前打Ultimate太難
Lengendary起碼攻得入先
Same 終極太難
Legendary 揀中型班玩 都有難度
RB Nkunku , Sabitzer幾勁
係條後防線(CB)成日派膠
Aouar之前第4季季中買咗佢頂佐狗
但踢咗幾場就比daddy mma秒殺
要唞到10月 結果第5季我玩咗幾場就棄咗驚
如果純粹想玩單機
買返18/19抵唔抵玩
唔係好想再買返20
有啲人玩一季就開始老

同埋我想問每代fifa係咪有唔同模式
即係好似20個街波
18係world cup咁樣每代唔同
唔追求新real face 轉會 數值
買舊既都一樣

每代fifa都係有新mode
想問下個人仔退休之後有冇得轉做教練玩落去?

繼續做黑店
係咪依家log in 唔到?
次次入game都話我log in唔到
11季
omg 佢update咗基摩個髮型
復出第一場就要去意大利對西班牙球隊
想戴返個口罩
出場名單有返名 又到換人冇名
唔知係咪熱身賽先係咁
Update.....
最後7場聯賽....
RB , 拜仁 , 多仔....3隊72分並列榜首
好彩我隊RB得失球好啲排第1
好耐未試過咁刺激
今次回歸好似易玩咗
用埋同樣嘅setting玩ulitmate
熱身賽竟然2勝1和 入7失3
講緊上次棄驚前同樣setting仲係比獌炒 對猁只可以死守
我都買過 好撚廢本身貪佢英藉
半季就賣咗 買Dest同Dalot
我19歲買佢,開頭做後備train吓佢,又借佢出去即刻收返谷成功潛力,玩左10季架
你地undefined個bug fix左既巴打係咩機
ps4琴日玩仲係咁
呢出左名單都全空白
我諗係pc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞