[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
係,隨機
啲人仔係咪99封頂上唔到100
重生球員佢話岩岩入球會唔賣
係咪一定要等半年先得
另外有冇好用cb推介
最好高d頂到高空波
成日輸電腦燒味戰術
唔止半年,要下一季先買到
我相信如果呢代有高洛治, 都可以快到成個包皮咁
感覺而家佢係將d 能力99既人用同一個style同戰術同我地打, 只不過係換左個隊名同skin同我地打咁解, 冇曬個人風格, 當我打得掂都好, 我對低組別球隊都要full team??
我未搵過英乙試, 不過睇d鬼佬講英乙前鋒勁到成個哈利簡尼咁

佢搞到個ultimate 之後我都冇玩過career mode
之前第5季用車仔踢歐霸杯附加賽
對挪威球隊
踢到加時 我剩返1/5 對面仲有2/3
我反而係80分鐘都8成氣
唔知咩事
你地半場時間通常set幾耐?
8分鐘
咁一場咪打好耐
5分乜都夠啦
Default 6 mins
我都係6分感覺啱啱好
玩Pes2013年代我10分鐘半場
嗰陣半個巴迷 好鐘意鳩猜
唔較10分鐘唔夠時間猜同入波
唔知打機有冇可能做到十字聯防嘅效果
不過應該搵邊個踢都會被變雪糕筒
想問其實係咪要落場踢既球員先會升到d 能力

坐後備果d 就唔會升到
啱啱課左部新pc同做左fifer member 想問有冇懶人包較點裝
唔係,個status谷到成功潛力就算後備都可以升得勁
請問訓練果到做邊個task先可以練到個球員強壯啲?
玩英超用joao felix 係幾好波但係成日比人撞飛
你可以裝定個frosty mod manager先
個mod佢話今日內會release但而家呢一刻仲未得
佢個主頁嗰個tutorial?佢話fifa19但係仲啱架可
我成日搵啲正選球員周圍客串其他位,結果反而升得仲慢過啲後備 唔知關唔關事
冇睇過佢主頁啲tutor 唔知有冇分別喎
但佢release出嗰嗰post應該都會教埋你點裝
再唔係遲啲佢都會up條片上YouTube做教學
不過個mod其實十分鐘內就可以裝好曬,所以唔洗緊張住

btw上面講漏咗,除咗mod manager仲要裝埋cheat engine同live editor
段片都會有教學?同埋點樣教翻我個ps4做正常手制好傍偟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞