[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
本身唔想 但佢要求轉會
屌佢踢猁比人完爆雪佢一兩場就翻面
搞到我上半季要用Lamptey/擺個中堅去右閘
季中先買到Dalot

利申 最憎幫人練兵 confirm會走我就唔會再出
續約唔得咩
佢要求轉會就續唔到約 同埋強制放入transfer list
滿意度跌到0 你可以企硬唔賣
但board隨時會話佢影響士氣幫你賤賣
到時人財兩失
之前幾集可以借走佢返嚟當冇事
今集強制放入transfer list就冇計
獌個恩哈路都轉埋會
應該更新哂轉會?
對伯禮頓 卡迪夫城 水晶宮 般尼茅夫呢啲就和/輸
對皇馬就大勝4:1 仲要㩒住嚟打
成件事幾mKe sense
Btw Kepa James hazard 古圖斯4個25喺哂皇馬
(我個save, 現實唔憎)
屌打佢哋特別開心
頭鎚先癲,電腦鳩斬9成無壓力下頂入/大禁區頂入世界波
皇馬買咁多龍做咩
其實唔多 佢依家用得嘅得古圖斯同Kepa
未試,但1.14版都好似唔搞返個ultimate difficultly

擺明發爛渣唔搞
原來前新比利羅賓奴重踢緊波
係土耳其 不過fifa咁岩無佢隊波
特登唔整
之前試過教咗三季諗住轉咗皇馬教
一打開cls
有成接近10個84-90rating既中場得個擺字
咩kante tolisso pjanic goreztka aouar ziyech
再加埋本身KCM全部喺曬度
賣又賣唔出
當堂即刻唔想玩
最撚嬲一定係電腦排鳩陣Grimaldo打防中 Saul打翼 歐聯決賽出60幾嘅青訓

利申:人仔mode
又要屌ea老母
肯update boot未呀 屌你老母!!!
加多幾對boot會死呀?
仲未有
無限金錢我黑店嚟
入得嚟冇double都唔洗出返去
經典作品:70m買Rodri一季後150m賣返比鏝
後備龍用緊vandevoordt,而家第5季都升到84
依家Lunin, Dean Henderson冇了
半季觀察Lunin掂唔掂 唔穩陣就買名龍
第一場就解到osimhen 個header

好爽啊
咩意思
回錯post
玩球員生涯
位置係ST 佢場場安排我睇CDM
踢國家隊又安排我踢LM

係咪中咗Bugs
好耐冇玩 呢兩日開save係咁俾對面大炒
屌你老味ea 都唔知加個士氣嚟把撚,啲球員成日話有自信叫我擺佢落場,之後又輸,輸唔係問題,點解輸咗要鼓勵佢姐,咁撚大口氣之後又搞到對波輸又要氹番你,真係好撚戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞