[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想問問有無人入到VOLTA MODE?
我唔知係咪刷到BUG左入唔到....
頭先作客米堡 聽到球場廣播
XXX(人名) please come to reception, your wife is waiting for you
我都發現咗唔少彩蛋
Btw ea咁撚得閒整彩蛋但就冇時間整好cm
啲球會,球員過往數據都整唔到,人地nba2k都做到呢啲嘢啦
成兩個月無打,啱啱開黎玩要我做登入驗證
但個電子郵件好奇怪,唔係我果個黎,唔知點收個驗證碼
整埋晒啲濕鳩野 唔整正經野
加返啲入球紀錄已經耐玩好多
呢幾場點解用親恩尼斯達落場就變隱形人
岩岩對屈福特俾電腦屈2球禁區頂炮彈頭槌,最後打和4比4
較咗setting未 我依家覺得變返以前咁了
如果覺得易可以較高返少少 但又未至於被屈機
你個setting係點
上少少有post過
不過以你唔較都入到4球 應該可以難返啲

fifa20第一個冠軍踢緊第三季
聯賽杯5:1贏鏝
上兩季最威水係第一季歐聯4強
第二季歐霸4強 聯賽杯4強

我較好少,唔想太易,對上一場反而炒到錫菲聯8粒
射門速度35-40左右先合理
一陣再試吓
又辛祖又包皮 先得1冠
巴打唔掂wo
唔係呀 真係好難玩呀 對強隊 一入佢波佢地就一定猜到你眼癱癱 然後一個世界波追和你 而且一定會有一隊上左電咁 由頭帶到落尾 你唔小心和一場 佢就永遠head你兩分
包皮今季先買
辛祖上季季中買完傷咗2個月之後佢冇態
今季季初先上力跟住又傷 啱啱呢場復出
我最想set 受傷真實啲 一季都傷唔到3 個人
我依家又同時傷5條友啦
Setting睇#121
原來今集都算有 啱啱包皮入完英超32球
佢下面變咗寫Tied Competition
應該係解平英超入球紀錄嘅意思

真係有 入33球變咗new record
不過平時冇得check都冇咩意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞