[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
點解條片搵出嚟嗰啲轉新球星都係20幾歲?
唔明
應該係d 能力同明星級一樣 但個名唔同
點搵出黎?
青訓你地係睇邊樣黎簽
overall 定potential
退休之後下一季要搜尋番同國藉同位置同聯賽,年紀通常係16至21歲之間,個status通常成功會show成功潛力或者振奮前景,但係有個例外會係變左自由身,skillmove weakfoot星數 身高 名稱等等係隨機出,所以我通常去下一季之前會save先
琴日搵到隻日本仔前鋒 92-94 potential 升上一隊睇sm/wf 屌佢老母1星sm 3星wf 即刻借撚走咗
Btw之前玩阿狗有隻青訓5星sm 3星腳阿記幼稚園有加乘
我係睇potential 90up就留
但唔會train到佢嘈要走先升佢上一隊
再睇下overall 同埋其他能力值(sm wf 攻防high唔high) 多數比佢後備試一場
完全冇feel就賣/借走
90up但得3星腳我都會放棄 無論咩位置我都要4星腳先會留 除左CB
玩利扑中左隻5星sm 4星wf
夏蘭特同般奴費蘭迪斯有真樣未??
下集啦 季尾一般唔會大更新
要pc版裝mod先有
我已經操到新球皇
CAM overall 98
5* sm 5*wf
但條氣得67, 踢60分鐘就紅氣
球會個青年軍requirement 唔使理咩成日俾管理層嘈
cls 要我出50%以上
想理都理唔到
唔洗冇試過做到青年軍個target
不過我玩車 青年軍係低
我玩疤,要我出4條友,出夠20場
個重要性仲要係高
400m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞