[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
繼續屌柒EA
更新之後cm個ultimate唔撚係比人玩
Mbappe都跑唔贏電腦
自己隊被弱化 ai射親都有
轉返legendary先係以前果種水平[
Ea都幾鍾意走向極端 開頭比人投訴榜首7x分拎冠軍
之後一改就改到100分以上 成季唔識輸咁
依加就改到個終極唔係比正常人玩 我隻mbappe都爆唔贏d普通球員
英超頭11週 車利熱鏝同分緊
舊save有冇影響
利申成個星期冇玩
gameplay既改變不嬲唔洗新save
我都係開返舊save照玩 開頭以為一段時間冇玩 自己變廢左
之後玩多幾場都係輸3,4球 覺得唔撚對路
玩咁多集fifa都未試過連續輸電腦3,4球
睇返個patch note先知佢係有講改難左cm個終極難度
雖然我以前都有份屌佢唔夠難 但呢次改又誇張左暫時轉返legendary
我應該新年假嗰幾日先玩
希望佢出咗hotfix
屌你老母臭化鴨EA
ULTIMATE改撚到個個MESSI咁撚遠
紐狗都炒鏝4,5球
完全唔跟數值走
後衛跑贏前鋒
意見唔撚接受就係度鳩改改到隻GAME閪曬
食撚屎啦不如
改版前炒終極6,7球
而家有返啲挑戰性
不過摸熟返應該又炒過
練下應該打得贏既 不過唔鍾意佢改到嚴重屈能力
行左pes條路 高難度只係靠加強電腦能力再弱化玩家能力
逼到玩家為左贏而用特定既方法同套路去踢
就算贏到都覺得辛苦 都唔係踢自己想踢既足球
今日p4更新未,琴晚玩終極都仲炒到電腦
有咩辦法搵到卡蘇拿轉身 想用😭😭
Nakajima好勁
仲好平,上集好鍾意用佢
佢同kubo 2個必買既日本人
覺唔覺得一去到冬季好似十二月一月快車期 電腦就會特別勁自己隊波就會係咁交失波 交波方向錯哂同埋踢極都救到 而對面點踢都入
因為ut都係咁
ps4 係咪未更新 暫時唔覺有分別
Ps4不嬲都遲過pc更新
啱啱開返嚟玩 打伯禮頓
對面個個5星skill move咁
跟住就熄驚了
終於可以試下帶到降班
我都裝唔到mod 之前個update又搞左陣先得 好撚煩
要降格打lengendary
好彩佢淨係改終極
legendary暫時個感覺同以前冇咩大分別
雖然有時可能都係易玩 但都好過依加個終極 終極玩落好辛苦
更新咗個Ultimate係誇張到入球波都難,AI啲無敵身位好難搶到波,自己比佢一掂就甩,兼且AI一走甩人就會即刻飛鏟,直紅都話知你,對面打少個我都贏唔到

暫時玩咗幾場全敗,仲要本身隊波有返咁上下,玩護級隊應該好有feel
cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞