[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
兌左個國家隊邀請
想揀隊挪威玩
點解兌完連其他國家隊邀請都無撚埋
玩左成季無人邀我教國家隊
會唔會係開save嗰時冇開國家隊

一直都有人邀
但係等左好耐都無挪威
之後谷鳩氣去兌個國家隊邀請
兌完好似中撚左bug咁無人邀過
屌那星 我啲挪威幻幻
我更新完玩咗兩場 更新前開嘅新save
不過聽講難度唔洗開新save
用車 ultimate
第一場 433 1:4輸獌
第二場 523 1:0贏猁
感覺上電腦冇咁屈 但有待觀察多幾場
第一季英超 個個球會都大手買人
第二季 可以只出冇入
開咗個新save玩獌 諗緊賣唔賣迪基亞好
反應係就係快 一啲單刀近柱封位佢都算唔錯
而且又係近年球會icon之一
但反而對住啲唔算死角嘅遠射佢就唔識救
而且成日打手鎚派膠(可能因為佢game裡面個model特別瘦削?)
搞到好多時都比人射空門 搞到好撚無奈
Ddg同kepa一樣咁乞人憎
現實啲態度好差
更新完 啲人真係慢咗好多 福狗禁實R2仲可以慢過Bonucci 電腦sense啲傳波又錯撚晒
有無人明明較咗中堅stay back但係都仲會係咁衝上黎?
好煩成日都係咁
應該唔會架
唔係兩邊球迷 乜DDG態度都好差㗎咩
我凈係知佢現實中都經常派膠
btw 最後買咗leipzig嘅Gulacsi
係就係老咗啲但唔想成日買黎買去都係嗰幾個龍
同我一樣 等好耐都無英撚 兌完卷就無人邀過我 而家開新save算
上次1.13你將ai住烏搞到好似包皮咁
比人屌完,你就將玩家包皮搞到變左住烏咁
垃撚圾ea

最撚嬲係我儲左好耐既幻幻
為咗測試吓dynamic potential究竟有冇用
專登開咗個cheat engine
分別抄低曬球員喺季尾以及下個賽季開始時嘅potential黎對比吓

結果發現除左租借回歸嘅Henderson同chong分別都跌咗兩點potential之外
其他完全係一樣

黎緊會再喺唔同日子開黎對比睇吓有冇分別
但結合埋以往經驗,借人出去嘅話個potential通常都係會不升反跌
借人出去即刻收番要SL先谷到成功潛力,我試過條友本身係驚人潛力,一個轉會窗要借4次先搞店
想問如果想升skill move應該點做
唔想直接買屁馬
有無skill move5星幼幼推介
Vinicius算唔算 快就好快 但finishing 唔夠
skill move有無得升?
5sm 4wf 好似係
好似無得出架
i mean普通球員
我見隻de jong無啦啦4星sm
但唔知我做過咩黎
應該無 想搵球員資料嘅去sofifa睇 可以自己sort sm 年齡 wf potential
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞