[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
依個真係好on9
我玩車買咗dembele
佢同美國仔踢反擊
打終極好似打beginner咁
更新波boot未啊屌你老母EA
Pc又更新 係咪改返啲AI正常啲
Ultimate唔好話11個麥巴比
我隻麥巴比都唔撚夠班AI做
好似真係正常返了
啱啱玩player mode 歐霸盃打Leipzig 差一球追和 88分鐘搶到中堅個波單刀 佢踢撚低我 之後無foul
我宣布撒回我嘅講法
我一日踢唔贏伯禮頓一日都唔會玩返
Ps4 updated
好撚屈電腦
難度update洗唔洗開新save
唉 轉低難度算 連般尼班高佬都係咁猜波後腳one two湯穿
ps4 更新完試左
仲係一撚樣會收步 完全係低能
咁唔撚玩啦

其實本身ultimate都無咩野 係AI收步眼神防守太撚on9 直接衝入去都唔會拍埋黎

搞左咁耐 都無撚改過
更新左 ultimate level 正呀 ai全部iron man 撞踢拉剷 仍然不動如山速度 乜人都追到99pace包皮 射波 火箭炮 火箭炮 火箭炮防守照舊全部人鋼造 ea good job
改gameplay唔洗
改陣容名單同face先用
難度update洗唔洗開新save
改gameplay唔洗

改陣容名單同face先要
防守永遠有理無理撞埋嚟 人都訓底埋 冇吹過 笑左 整game整到咁不如咪撚整啦
班AI下下one touch傳接,仲有非正常人類既動作。比啲波又準撚到痴左線
係咪又有新update改易左少少
玩到就快痴線20分鐘0-3 一拎波=撞走我 76能力值既人速度似ut既toty mbappe 電腦所有人速度 技術 能力都完美 唔明佢想玩家打乜尻
你句野前後矛盾
唔踢過又點知贏唔到 但後面話唔會玩咁又點踢
到底玩定唔玩姐
姐係叫你玩返legendary
佢見d人話唔夠難 依加咪提升難度囉
不過唔係比正常人玩
岩岩電腦隻翼 由零秒到加速 快撚到兩陪速咁撚樣 完全唔覺得隻game有呢d速度可以出現 痴撚線
人生第一次比ai打到1射1中佢9射8中
我個樸茅save玩左幾季都執到好勁, 成季都456人, 包括強隊, 今晚update完之後我就比熱刺ai 456返轉頭, 第2場對車又比人456, 我都以為自己廢左, 我回想起我岩岩update過就即刻check返, 果然係EA做既好事
佢唔update改返我就玩fm算了
電腦拎住粒波 係真係痴實隻腳 有膠水果隻 仲有 我試過突登飛剷佢 中哂腳佢完全冇郁 企定定 好似冇事發生一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞