[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我改電腦error 53,速度48,還可以接受
依家玩到唔改任何Data嘅Legendary是咪姐係等於玩到舊Ultimate
新仔POTNETILA點先唔跌?
有無青年軍攻略 想成隊換晒佢
我都係 ea又搞乜撚
我覺得以前既legendary同ultimate都係差唔多 都唔係覺得特別難
依加改難左ultimate唔係人玩
唔順氣咪玩返legendary囉 咪姐係以前既ultmiate咁上下
百貨應百客 唔明點解咁固執要玩ultimate ea走極端都冇計 唯有自己變通
Ea用ultimate 撚尻人唔係想佢改而係要玩家自己執生 咁fifa scripting 唔洗再屌啦
咁你玩返依加既legendary咪姐係以前既ultimate
禁個制較個難度要你做幾多野姐
你唔通為左呢d小事怨咁耐咩 解決方案已經係到
佢legendary咪就係垃圾囉 同之前ultimate 一樣hea踢
個game問題係到唔係要求佢做返好 而係你自己執生?
仲有佢今日出ultimate level 撚尻人 你吞聲忍氣 如果日後legendary professional又玩野呢?轉semi pro?
Fifa ut scripting 咁耐冇人出面屌 kurt 一出黎屌比人ban acc,呢d咪唔解決問題既然後果
er 我覺得fifa既難度一直都係偏向唔夠難
當然今集係特別多收步明放比你既情況
我見巴打你自從改左ultimate之後先係咁出黎屌
以為你接受到之前一直以黎既難度
點知原來你一直都係嫌太易 咁冇野好講啦 你可以直接等下集
巴打我只係覺得 如果你對ea忍氣吞聲 佢只會得寸進尺 當玩家係狗 kurt 已經大大個例子 出黎屌下ea 比人ban 哂ac 仲想比壓力twitch YouTube ban佢
同埋我覺得佢今次呢個ultimate level 係明玩野 你叫tekkz 打都要比ai中出 覺得佢係一直比人屌ultimate level ai成日hea踢所以咁出玩野
有冇人知幾時先買到haaland?我第二季開波仲係唔俾買
應該要等到冬季轉會窗先買到
好在留左錢不過其他隊都係鳩買賣,應該冇人會搶
我第一季英超仲激,連埋自己3隊過百分
直接自己手動轉完先開波會唔會方便D
不過琴日玩好似易過今日玩今日電腦快撚到兩場先輸3球同2球 最後反cup
手動轉好似全部隊個陣容都唔update
唔會 你update完最新 再手動轉 開save個陣簡目前陣容 係會用番最新個個
係咩我記得前幾集好似唔會
球員退休後可選擇教既球隊係咪內定左?
試過幾次,通常啲選擇都會係球員本身踢個聯賽較弱個幾隊,仲要視乎個球員嘅能力值而有唔同選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞