[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有無裝左 realism mod 2.0嘅巴打分享下有無啲咩新 features?
應該就快夠7日 free to public
落雪白衫白波好過癮
上集明明自動轉黃波
新features嘅話太多好難一次過講
但我就覺得最大改動一定係個gameplay
真實咗好多
電腦會開始識得喺後場組織 又會浪射
foul都會比多咗 唔知係咪因為佢set到啲人容易跌
我試過幾次用skills扭到對面成個人跣低
仲有佢個壓迫度真係做得啱啱好 會令你feel到好似踢緊英超咁
同埋佢好似有upgrade埋個畫質 令到成個遊戲體驗昇華曬
ea個server好垃圾成日斷
atal
Legendary now =old ultimate
等基摩真樣就玩返
冇就驚都唔撚會開
咁玩Ultimate電腦係咪仲屈到仆街
Update咗之後斷斷續續玩過幾次,贏一場都難,真係好難想像點樣打足全季

佢哋話ultimate已經比EA搞死咗,fix唔返了
所以將啲改動掟曬落傳奇同世界級度
遲啲等我升到成隊波90幾overall可能會再挑戰吓嘅
Ultimate 我改到ai shooting passing error 60 之後正常左
射門速度 加速度lee d改45
終於覺得自己踢緊波 去姐線會搶到波 封位佢真係冇位射
大家撞真係有撞撃感唔係同iron man撞

雖然仲係逼得好快好緊 不過我覺得自己終於打緊一個正常ultimate level 唔會太勁屈尻你又唔會hea踢放水
當你防守做啱野 就真係搶得返個波 爽
覺得難過以前ultimate少少
但比數上會真實左

但係玩落去上次改完ultimate 今次又改弱玩家
身體對抗就算打legendary我都係覺得唔合理
仍然係比d矮仔撞跌大隻佬

佢點改都好,fifa20由佢改ultimate 果刻成隻game已經壞左
佢改個ultimate level 主要係咁
將ai 既射扭傳控 改到完美水平 alpha go咁
再將玩家嘅傳波 射門水平大大弱化 加上身體對抗方面改到100比0 電腦係名乎其實既完美 佢既movement 根本唔屬於呢個遊戲
唔知係咪成日比人屌ultimate level 放水 hea踢收步 所以改到咁報復玩家 如果真係 呢間公司都幾撚痴線
咁你user自己改唔改
FIFA21出買FIFA20就fit曬
我維拉升班 得二千萬 on99
利申:仲玩緊FIFA 19
有冇人都係個陣容 全部都係undeflined
我自己淨係降小小 因為個passing error本身已經好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞