[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我自己最唔慣係成隊波10個有9個旁述都唔識嗌佢哋名 結果場場兩個旁述都冇出過聲咁滯 入去edit嗰度好似又冇得搞
幾時會有update
屌你老母獌bruno個樣見到都唔想玩
Haaland又係
挑戰吓ulimate囉
玩車 回收番摸奶達番黎諗住放後備

已經補時垃圾時間先比佢出 出黎頂個角球都可以傷

個身體咩構造
可以轉啊 你有live editor就咩都有得搞
首先你搵到個啱用嘅commentary name先(可以自己去create player度慢慢聽或者直接用下面條link度揀)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-2wnDyG9PPU7Z8bdf1EPYWwXN_H2o6M8NOmwda_Z0oo/edit#gid=640880899

揀完之後就入條link度複製返你揀中嗰個名嘅name id(注意唔係commentary id)
再打開live editor 貼落你想改嗰個球員嘅last mame id度就得㗎啦

同埋都唔會話郁到你球員本身個名除非你自己去edit度改
原來有得搞 感激不盡
想追求真樣係咪一定要用電腦玩MOD
玩開PS4驚唔適應
同埋電腦嘅規格點先可以唔Lag
你玩英超 原版已經好多真樣 你玩意甲就好少 睇你玩咩聯賽
pc版試lag唔lag直接down隻demo玩下就知
見你地玩mod咁爽
決定下年買pc玩
有無人鐘意玩回家就算無位比球員踢都要買
eg 買丙朗返皇or man u
利買返蘇狗
李城買返馬列c kante
點解可以較電腦跑速50變49 可以由場場和/輸 變炒國米4球
理論上照佢一年up一個聯賽嘅趨勢 下年應該都輪到意甲會有真樣真球場

不過每年都總會有啲超新星會喺啲小球會或者其他蚊型聯賽度彈出黎又冇真樣,而你亦都唔洗期望EA會喺短期內幫你執
所以建議都係玩PC版裝mod穩陣啲

至於講到電腦規格 FIFA又唔係話一隻好食display卡嘅game,如果個spec勁嘅畫面甚至可以靚過PS4添
88 haland好唔好用?有冇食評?
已經試左 都幾爽下
5場入10球不過我第5季先買
唯一唔好既係wf sm得3星
但我左右都開到弓
仆街歐霸杯附加賽輸咗比挪威嘅球隊
今季頹到連歐霸都冇得踢
Ultimate fix左未
第7季李城放晒d主力,maddison tielemans ndidi 29歲,3個都放到2億,有10幾億轉會費已經諗唔到點用
未 1隊2隊都係咁踢 玩到唔想玩
較低1 2格速度試吓啦,較完同未改之前個難度差唔多
速度就得?
速係最影響難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞