[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有冇人覺得 近排d氣力好似用唔曬咁
踢到80分鐘仲有大半氣

3日2場都唔洗輪換
3中堅應該用3-4-2-1定5-2-3好
我見現實車仔係3-4-2-1
但兩個翼衛因為跑上跑落60分鐘就紅氣
同埋成個陣拉到好散 任人鳩猜
真係開新save了雖然唔捨得haland
今次認真玩多啲
Formations tatics instructions唔再一成不變
根據返每場波嘅對手去揀唔同嘅戰術
以往我set好就唔較狂輸先大執
想問下有無人玩開青訓
點解升上一隊之後潛力係咁跌
較47至48試吓先,唔得再自己微調
應該唔會,除非條友體力90以上
我會較埋傳波唔係比電腦磋到暈
但係我成隊都好似無限體力咁
你p4定電腦
p4
咁奇怪....玩咁耐都未試過
點睇對手用咩陣
記憶玩咗5季啲強隊用咩陣大致有印象
即係對鏝佢用433 攻力仲要高
我就睇下用唔用3中堅/較防守嘅tactics
再唔係就入到場先較instructions嗰啲
更加貼近現實
你地係咪唔會 踢到90分鐘
最少體力果個都有7成滿

勁唔真實
我用李城ndidi就算體力99都唔會咁,最少無半條以上啦
歐聯四強用史浩克首回合輸比巴塞 3:0 次回合差啲反cup 屌。。。。
重賽囉
應該係因為Dynamic potential個system覺得佢踢得唔夠好
我有幾個青訓都由91 potential跌到得返85-87
但借咗出去嗰啲反而又冇事喎
屌對面個豬烏Kante kovacic踢全場仲有4/5氣
越改改埋啲垃圾
買晒意大利人囉,tonali kean
如果d球探係爆唒5星嘅話...想有潛力高嗰啲青訓係咪主要都係睇你運氣好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞