[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
事實證明版權呢d野一係唔做 一做就要做得好d
淨係得個界面/杯賽mode 冇乜真樣真係玩唔落
咁下集叫你
真係好嬲, 全部假寧願冇, 啲聯賽intro又冇, 連拜仁主場都係假
鬼叫足球game有版權鬥爭咩 ea已經搶贏左9成以上
其實我地應該睇重果90% 而唔係狂屌缺少既果10%
不過既然擁有左既版權就應該把握好D做好D
我相信EA有能力 幾年前西甲/德甲/意甲/法甲仲係大量假樣
佢依加逐年咁補樣 雖然距離做到全真樣都仲好遠
但起碼呢2年西甲/德甲都已經見得下人
諗返前幾年除左英超其他真係完全不堪入目
下年半價先再見
其實Face Scan技術進步都好厲害
只係Marketing覺得全League Face scan係一個好重要既selling point
未到market share暴跌呢手牌都應該唔會出
Fifa自己整樣好唔掂基本上好多都係scan
呢兩年西甲德甲都係scan
我覺得fifa就快去到一個地步係唔再自己整樣
一係就假樣唔理 真樣果d全部都係scan返黎
佢抵讚既地方咪居然可以打唔同賽事有唔同章同埋分埋球會字英超字
唔使拎住個英冠章英冠字打英超歐聯
自從買左歐洲賽版權之後個代入感高左好多
贏聯賽冠軍同歐洲賽居然可以有金章同埋印埋你係邊年冠軍
可惜ea唔好好利用係度搞鳩career mode
Career mode今集玩自爆真係估佢唔到
明明今集本來係話加左新野落去 點知一出game d野就相反
歐聯版權做得唔錯 一拎返黎已經做得好過pes
pes仲要之前長揸咁耐 情何以堪
不過同時都諗唔到歐聯仲有咩可以更加進步
寄望career mode唔好再自爆
同埋下集再搞好d記者會對答
次次都係3條問題 黎黎去去都係果堆
有d問題9唔搭8 有bugs咁
玩耐少少已經冇興趣再打開個賽前賽後訪問
而且太容易谷起隊波既士氣
積分榜唔好咁極端 年年鬥到一百分有d辛苦
想AI傳波準啲 是咪要較低傳球誤差
你較好高咩平時ai d第一時間one two已經好快吓
唔係啊都係50 較低咗一格加速 想加返其他位難啲但傳速52 傳誤48 盯人52 加速49 就由成日和變炒鳩佢
有時電腦唔想畀你入真係唔會入到波
空晒可以唔中龍 一係就中柱再唔係就射龜
Penalty抽上角都同你救到
球員提出轉會申請,係咪可以唔理?
玩career mode 有無可能將c 朗 美斯擺埋一隊

試過比一億買美欺 巴塞同意左但佢唔肯走
第3季可以免簽美斯
我應該miss左。佢宜家35歲
幾難用下 又慢又軟
都可以咁講 因為你阻止唔到佢走
啱價好賣 如果唔係膠層會幫你賤賣
巴塞同意咗即係你談判個人條款唔夠好咋喎
好好用wo 勁扭得 起腳就入咁制
玩到第9季買左佢地重生打雙箭頭
我已經加到盡哂 但佢都唔入隊
點重生,未退休咩
肯傾即係都係錢嘅問題姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞