[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
用左幾年
見個app做得好 我課埋15蚊比佢地
用ipad上sofifa又正常返了
屌佢老母
D AI隊友識唔撚識回傳俾龍門呀
下下俾人逼就斬出界洗撚踢呀
一向都係咁
唉 好撚灰
又唔洗控全隊黎踢
傳左個波比AI 傳完打算即刻向前走位啦 屌佢老母AI即刻回傳比我搞撚到我連人帶波撞落對面 屌佢老母次次都咁樣陰9我:-
Set對方定自己?
其實自己試 自己調係最好
個個人既實力唔同 我覺得岩岩好 可能你覺得都係垃圾
梗係較cpu啦
用緊RB,岩岩開始玩第一季
岩岩先玩返career mode
可以整角色幾正
Legendary ....cpu全部50真係唔夠打
受傷程度唔記得較低....Schick即傷7個月
玩人仔揀做利狗st 高普足足雪左我2季一過檔車仔即刻拎英超神射手
原本RB借咗
大家有冇係阿甲入貨
目前為止 我用過Zaracho同Rojas
兩個本身夠快 好好用

另外Robertone同Bustos有冇食評
Almada係咪阿甲
85分鐘比對面利華古遜反勝5:4以為輸硬,點知Werner 88分鐘追平
補時絕殺埋利華
最後5:6
係呀
平平地做sub唔錯

De la vega衰在3星腳 唔夠好用
咁大比數
想問一問online同fd打友誼賽係咪用唔到最update陣容?
我用多仔無夏蘭特
Legendary ....點解好似有時好易打有時好難打咁
對Lyon , 拜仁可以贏4:0....Twente就10:1
可以大炒阿特蘭大7:1
但對拖連奴磨到1:0
轉左打ultimate....
難打到仆街
後防成日失波
Setting應該set低/高啲乜嘢
我通常會set高cpu error同cpu低啲speed
為咗平衡 我set高返cpu龍門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞