[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
平時少睇丙朗,fifa會叫佢啦度
其實點黎?
買元老重生or青訓
啱啱終於記得check
佢commentary name係valverde
咁我諗真係花名啦
好似2k咁主角叫咩DJ又AI又Che
Fifer 個MODE仲未有UPDATE
呢個唔錯喎
晌 fifer 個 mod 2.0 东出之前用住先
thanks
想問下 origin突然彈個我們目前發生技術問題 點搞
我join咗佢個discord server,佢話而家check緊個mod有冇bugs,will release when its ready咁

姐係應該仲要等多幾日

btw啱啱先知原來EA已經update埋PSG件黑客波衫
Ronaldo
手足有冇課到金....
佢RELEASE左可唔可以SHARE出黎
講埋曬d咁既野最平好似1,2美金1個月又唔係貴
想早d要就自己比錢啦仲做伸手黨
第6季開始換血,200m賣左走chilwell俾獌,190m賣jota去lepzig,重生cron marcelo取代打sub
Onana
唔該Ching
完全講中曬我想講嘅嘢
手痕俾咗錢做beta tester 有得玩住2.0 beta
個gameplay真係唔錯
第5季終於買咗haland
兩場歐霸外圍賽+兩個英超入咗9球
即刻可以準備放走abraham
而mbappe應該繼續賣唔出 繼續雪
搞到我都有啲心思思想轉tier
最近玩緊費倫個save
但意甲冇真flag冇真banner冇真球場仲要成堆假樣搞到冇咩動力玩落去
呢排玩得多青訓開始習慣啲假樣
放轉會list都賣唔到咩
有無人會較speed slow

Dklm ultimate level 會自己人慢左 電腦仲係normal 個速度

咩都無set , slow 可以輸3-4球

Normal 先叫有得打下
我自己隊正選11人有九個都係假樣黎
一諗起播親UCL主題曲就要zoom in唒入面每一個咁對住就會勁抗拒

亦都係因為咁所以我都忍唔住課咗上beta tester已經就黎悶到抽筋仲要睇住佢日日喺度要fix呢樣fix嗰樣
放咗transfer list一季了
再加埋雪到佢嬲交埋轉會申請
最後都冇收到報價
巴打玩咩難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞