[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 5 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
中鋒可以試吓osimhen,有身型有速度有射術,體力都算高,我打到第8季已經升到有98
半場就冇哂氣 完場人名出undefined 又攪咩啊屌
而家legendary好易玩,除左聯賽隊隊都好緊同某幾場明俾ea做外,場場大炒456lautaro martinez勁屈
試下加下電腦龍門同防守既數值
會好少少(其實都只係好少少)
我玩legendary電腦淨係識爆兩邊落底鳩斬
之前隻閘唔夠快mark唔到真係等輸
電腦求其鳩斬都會頂入,我自己就永遠唔會頂到波
之後買咗雲比沙卡就屈返電腦機 佢d tackle好勁,落親腳都中波,輸轉身又夠快回身追再tackle
完全唔會俾佢地落到底斬波,勁到痴線
有冇巴打玩終極個難度?
啲電腦插花好勁,波都拎唔到
出腳就扭過你 唔出腳就遠射你
利申冇玩一個月 應該棄
巴打其實你玩pc嘅話點解唔裝mod試玩吓
不過講真如果冇mod嘅話我應該都會棄
裝mod個難度會正常返咩
不過都算啦 當買錯黑驚
比完4嚿水仲要自己裝dlc
兩個禮拜前開save , 已經轉左多仔,所以第季都即俾 release clause 買左
我果個save冇release clause
有冇人有玩player career mode
隻人揀左打攻中
但係隊波成撚日擺我係左翼或者中中
屌打到冇癮
會啊 甚至會仲正常過舊版ultimate difficulty
上面有提到過
不過我都好認同你 有咩理由EA自己整出黎嘅bug要靠玩家自己去執生
連每次release之前搵人測試吓咁基本嘅嘢都唔撚做
career mode玩家真係慘過食屎
你有無諗過你踢果隊係無攻中位置
今集比你上場算好
有呀 隊波踢4231
但係擺我係中中 攻中位擺左隻前鋒...
同埋我能力值高佢點都會出
揀咗利玩 st
連續拎咗2場mom 都唔比我出場
係費錦奴傷先多d機會 榜首大戰對鏝正選
Player career mode垃圾就好耐
想問點解PS4 FIFA 20 玩唔到
一開GAME就咩EAS FC 目錄損壞 要點搞...
㩒取消就入到game
唔係㩒再試一次
我隻人仔得170打左翼 但佢擺咗打正前
如果Gilmour等等車仔小將有face update
麻煩各位巴打通知聲
我驚都唔撚想開
今集其實真係好撚on9
bugs 又最多
落雪粒波又白色 睇到眼都盲
點撚樣玩呀
試過幾次要重開機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞