澳洲移民 你問我答 (11)

1001 回覆
42 Like 5 Dislike
咁想問呢一個field 既工種係需求大左? 分數大約要多少

[全港最大的Fact Check平台-非食店篇]集合超過400間各地區各行業的良心店
https://lih.kg/1817378
需求唔清楚。

分數你預自己要有最少75先有機會。具體仲要取決你係邊個exact occupation同相對應既州要求。
想問下VIC190係咪對RN好friendly 我見佢網站有針對NURSE同埋IT ENGINE 話加快處理 同埋見佢舊data 190好多都65 70都有offer 就算now加埋單身 75 80好似都唔太難

是的,可以咁講。但係以最近既激烈情況,可能要80-85分先有機會攞到州政府擔保,你可以試下湊。
唔清楚,無仔細問。
最多會要3個月,好好等等。
想問巴打如果OT畢業州政府擔保大約要幾多分?
巴打, 我有個關於ACT state nomination既問題
佢地個居住要求, 有話一年唔可以離開多過6星期, 我想問, 多過6星期會點? 係淨係扣離開果段時間, 定全年唔計?
我估你指claim Matrix? 我就咁睇個字面意思應該係如果唔係ACT超過6個禮拜就唔可以計入matrix加分要求年份入面。
預估70-75分。
巴打,想問下Nurse 190 victoria,入左eoi之後通常等幾耐有invitation?
幾多分先得架
Sorry手快快... 80+5
如果你係offshore既話,依家我估最少個人要有80-85分。會比本地畢業生要求要高。
帶埋過黎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞