[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
我都猶豫咗陣緊開唔開post講,但見佢一日接成十幾個客真係唔想再有更多人送錢佢賺
咩名先
試下lakme嘅洗頭水 有隻藍綠色係for防脱髮
之前我都因為壓力甩好多 用完無再惡化落去
但佢質地唔係平時用開d滑滑洗頭水
忍兩忍等情況穩定番就轉番普通洗頭水
多謝絲打,用完睇下點
哇我都有save搞到宜家唔敢揀啲sell package salon

啲800幾包3樣嘅絕對有伏!
去到先屈做treatment/其他護理,
話9你地髮質乾,
等你坐低左唔好意思走。
佢地唔會怕你寫衰,就算做臭左個朵,
轉個頭改個名開個新ig又出黎呃人

中伏左幾次學識左
如果要係ig揀,假相、唔係實拍嗰啲,多數係伏
留意下啲相係咪係現場影,
有時候啲相太靚,有機會係偷人地/日本嘅作品圖
唔好再貪平信800幾包幾樣.
800$幾對呢啲所謂髮型師黎講太細張單,
佢哋根本唔想做。
有啲明碼實價話收你千幾 但整得好 keep得耐
(當然要認真睇下佢啲作品同埋睇下有冇客人評價、回圖)

希望香港嘅髮型師可以生性啲有良心啲
多啲去上下堂增長下自己實力,唔好一味靠屈。
你整頭髮係整得靚嘅,唔洗用便宜黎做招徠
都會有客
留名學野
有冇啲係適合敏感頭皮
我用label/shisedo 都會出事
有冇頭皮護理介紹
我碌ig揾的 pm佢先知係邊間salon同地址
唔係屈
係同你剪左幾下(5mins內)冇洗
剪完同你講 你要+幾錢幾錢
如果唔係就冇得做落去
等你一係局住比200幾當剪左
一係比多d先同你做
痴撚線,我又係見到呢張相之後想去整,好彩無去 之後落樓下啲屋村salon諗住修下髮尾,比張相個師父問佢整唔整到,佢話呢啲夾出黎架炸 過一排去返個屋村salon電唔洗1千蚊不知幾靚
想問係邊位? 有冇ig
Justin 剪日系都幾靚

利申; 髮型師 識既
熱療直療係無 療既效果⋯⋯ 敬請留意
黎 我免費幫你剪返 近期上左個架仔堂 功力再有d 唔同左

可能我真係覺得你長好睇呢 唔緊要 講就可以
我Google過到收到一堆呢啲廣告

利申 巴
Davines

Label 有隻root supli 同LY茄紅素

抗氧 你試過邊隻先

Lebel 有頭皮版
係真係夾

雖然電都係有辦法

零層次咁劑+ 尾唔用藥水 由佢直直地咁
出現了!
Ig就無啦 tg就有

事關就同樓上講既問題一樣

唔想做濫做爛啫⋯⋯

不過黎緊可能會開 成日有客話想比朋友睇
但唔知比咩人睇 我懶 sorry
多謝 我會再努力 有咩做得唔好 講聲

處理到一定會處理

處理唔到都會試下處理 讚到我咁
咁你聽日微笑一下 等我get下你係邊個

但你講得出五年 其實我會估到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞