[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
Paimore電療係咪冇電髮咁傷
以而家既產品 其實真係可以做到唔傷
Paimore ats 都係可以
或仲有其他牌子都可以

兩隻牌子我都有 相對ATS我會覺得比較好用

其實從來牌子係重要

但技術都會係⋯⋯

俾咗$1300電完個頭第二日直番
要補電
仲話我唔識保養
收我剪髮錢但只係剪咗兩下就話我個頭唔洗剪
陰公絲打
俾巴打抱下先
我都試過 剪衰我頭 染頭又唔好睇 但吹到好獨特既色 明明就係啡色 成1200蚊
有無大埔salon推介? 一直都係長頭髮 想剪短試下 但唔知邊間好
DLLM 依間我都試過一次!!
blacklist!屌佢老味又係租個地方幫人整頭果d黎
去到佢招呼緊好多人 我諗緊染咩色頭好 佢走撚左去叫我諗下先
之後勁耐先返黎 全程都係個助手幫我整 佢竟然去左訓覺 我洗完頭勁耐都冇人幫我吹頭 滴緊水 d客走哂 得返我同個fd仲未剪
剪2野又話剪完 服務勁差 個頭漂完一日甩撚哂色 勁金搞到
第日我自己再去買野自己染屌佢 仲收我過千
其實我都有幾多客係ig中過伏
見到相好靚又有packages
但原來去到係俾個jun搞哂
又話咩呢個plan只包d cheap藥水又剩
ig d相一係set到行一行 一係偷番黎
咁緊係靚啦
自己番去洗完頭就冇都冇哂

所以建議大家首先唔好貪平
一分錢 一分貨
果d幾舊水至$1000左右package 包你又染又剪又電又剩
個髮型師都未必有心幫你做
因為佢要同公司同junior拆既 仲要計材料成本
最尾做成2-4個鐘自己先可能賺你1舊水都冇
所以冇咩動力做好你個頭
呢d髮型師 可能係間salon請番黎當佢地係生財工具 係咁塞d新客佢地做 幫公司做大條數
咁當然 如果個髮型師有心keep你做長期客 預之後加價 你都會肯幫襯既另計

仲有 多followers唔等於做得好
我公司有好多好既髮型師都冇乜宣傳
亦有好多差到爆既髮型師做好多宣傳 ig係咁出po 有好多followers

建議大家搵番d
正常收費既
作品圖片係佢本人做既
風格美感係你想要既
髮型師又會自己落手做 唔係俾哂個jun既
同一時間唔會做好多客既髮型師

利申:自問有熱誠既髮型師一個

屌你老母幾年前去染
洗撚濕左個頭先同你計價錢
見我個樣細個獅子開大口
計到你$2500漂頭又焗油
同pm價錢完全唔同
最後淨漂染奶茶啡都$1800
染過佢兩次 幾有心機
omg, 都真係貴

聖誕都搵左佢剪, 好彩無電
淨剪染, 剪髮真係勁有心思

買埋homecare, 明顯有效, 不過有d 貴.... (主要我窮....)
呢間真係垃撚圾,我都去過一次,全程都比左佢個助手整,臨尾先見到佢一眼,又係咁sell你做treatment 買Homecare.仲要整出黎普通到不得了完全唔值呢個價
我屌 好彩望到你個po
我呢排就係望緊邊度整好
見佢1000蚊內平平地
重已經whatsapp左問佢 好彩見到 即刻唔幫襯佢
呢間我有去過
佢特徵係講野好陰聲細氣 好白淨架ma
我到而家都記得佢幫我電髮果時忙到甩轆
之後熱到我頂唔順要係咁揮手叫另一個髮型師黎幫我熄左佢
最後我頭頂番到屋企結左焦
果陣心諗唉算啦廢撚事搵佢嘈
總之唔撚會再幫襯佢
係呀 佢係陰聲細氣
我個陣叫佢染個隻色係佢ig搵 叫佢染
但最後染完出黎個個朋友都話同相隻色太大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞