[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
擺明夾出黎
咩話染加b5 $1800?
好多年前去過電髮 個時佢仲係自己落手落腳整
電完keep咗大半年覺得幾好就再去染髮
點知變咗俾助手整 我染紅色染埋落我個頭皮
之後就冇再去過 唔知而家點
試過去染髮 要有心理準備等勁耐
我染完洗完頭唔夠人手幫我吹頭
佢話開住個焗油個機俾我旱住啲頭髮先(齋旱 唔係做焗油)
結果旱到就嚟乾先有人嚟幫我吹頭
我記得係個tb幫我剪 我話剪少少1吋左右
屌佢我本身長到胸下面佢幫我剪到膊頭對落少少
勁唔開心留左成年先留返長 染得又唔係好
以後冇再去過
我都有俾佢sell過整咗三千蚊埋單嘅角蛋白定唔知kk咩咩咩treatment ... 係ok但hold得唔耐之後唔再去了
轉左zaza 真心明碼實價 幾平同埋好有心剪 推薦
唔係掛, 佢ig名係咪?
呢個髮型師好多人推介, 仲諗住搵佢剪髮
我都幾年前去過 都係佢一個人做
漂頭漂損左我頭皮又結焦又甩頭皮
有無 梨花頭+洗剪吹+染髮 好介紹?

利申: 絲
edgx salon果個 tst east個邊
次次都幾hard feeling依家貼錢買難受咩
淨剪都俾佢西我面 又暗串我窮先淨剪既意思
可能最近少生意發洩左係我身上
我講果個係, 應該唔係同你講既同一個?
zaza姐係jo_tsang?
佢啱啱搬新舖未用zaza個名個陣試過一次 伏撚到仆街
兩個人去 一個淺啡底話想染深啲 一個普通啡染盡量淺嘅亞麻綠 最後淺色嗰個出嚟仲淺過上去嗰陣 普通啡嗰個染完變咗黑色咁嘅墨綠 𠝹花條橫線仲要斜撚咗 真係永不錄用
補充番嗰陣係要求唔洗漂但盡量淺 佢仲拍心口話得 我染咁耐頭玩過特殊色都大概知唔漂嘅淺色極限喺邊 亦都知自己髮質上唔上色 但真係無諗過染淺啡出隻黑

有冇人絲打電過羊毛卷加染係靚架求推薦
有無擅長剪短髮嘅髮型師推介?
有冇人去過health leung hairstylist
我都想試 但有啲貴 留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞