[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
短髮絲真心推介長沙灣李鄭屋商場個間既nicole
佢都係短髮
剪短頭髮剪得好靚 長番都keep到個型
同埋大家都係女人 佢好明女人想要咩

幫襯左佢好多年 不是打手
好野要推介才是好絲
最憎啲人有要求又唔柒講 屌髮型師識讀心咩 已經係巴打咪有個句講個句囉 就係你呢啲人有野又唔講 比人水又哦哦好好咁 最後成肚氣出番嚟係連登開po個班垃圾先可以長做長有
上年做過@story_hairstyle!!
我上去做電髮做得幾好 坐咗個幾鐘佢問我肚唔肚餓 話可以幫我買外賣/珍奶
之後有14日保證期!
我嗰陣電Paimore+焗油都係$850
不過今年加咗價
直+曲 1400左右
你可以dm佢地問

個次諗住染頭 $480個個package 之後就話你想染個個要shiseido 先染到 就要加我$400 講下講下就話再漂過個頭+shiseido染再送焗油 就收我$1100 最後坐咗5個鐘 但個頭同未染未漂之前無分別
我上年用完泡泡染髮再電都得
應該睇髮質?
有無人整過呢間?
試過搵佢洗剪染電兩次
好細心 會教你點護髮吹頭 拍埋片個隻
等加整5-6個鐘就基本啦 不過真係好滿意個效果
1月整keep到6月都仲好luen(我跟佢教我保養)
岩岩早幾日電染多次高質黃店 值得支持!
唔怕分享埋最近個完成圖俾大家睇

Btw 615 黑衫白絲帶
通常後生嘅客人會整邊種luen? 呢種前面望落會唔會太luen
同問對呢間都有啲興趣
差 全程都唔理你 叫個trainee幫你整個頭 後尾執幾下就叫你走 仲要收勁貴
我都想知 見到d相好靚 又驚中伏
前面望落都唔會太Luen 似係set咗頭自己卷咁
睇吓你點界定後生
個啲咩韓式電髮我carry唔到
一來唔鍾意二來自己髮質比較硬身
電大波浪會好穩陣啲
如果髮質唔差,係可以又電又染
不過頭髮係真係傷少少啲
我前2日就係又電又染
佢會落手做定交比助手
同朋友一齊去 朋友試左漂染完出嚟效果都幾好幾滿意 仲會夾埋頭又推介埋邊隻去黃洗頭水好用 好細心 重點係夠黃
我Friend話染得ok
但之前388嘅Package最後要788埋單
不過依家我係荃灣西果頭,唔知你就唔就腳啦
電染過傷咗嘅頭髮整唔整得
除咗剪晒佢仲有無得救
想變翻順滑

好唔好過paimore幾錢同維持到幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞