[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
利申 絲 三人共用account
依排見好多話唔洗風罩唔洗gel
手捲住吹就keep到既大曲
有無絲打試過?真係咁易打理?
好淆千幾蚊洗兩次就直返晒
但電左幾次梨花又想轉look
呢條友早兩個月爆緊肺炎個陣仲去大陸飲飲食食
跟住話希望有外遊既客過14日先去
我fd問咁你有無自我隔離先開工
佢答 自己會跟規矩有分寸之類
之後又繼續貼d 開工ig story
我都有中過佢伏
佢係平 但佢電paimore 都整燶左我d 頭髮 好彩唔多
跟住仲剪到我d 頭髮一岩一忽 我無話過要碎 佢同我剪撚碎哂
之後我返到屋企影相先發現 佢仲唔認
到後尾無得搏佢先話叫我比佢再剪返
我都唔敢啦 之後就話下次會注意返
佢電髮ok,我個頭keep住搵佢整,feel 到佢有心機對客唔係hea
難打理嗎
唔難 我第一次電梨花頭都keep 到差唔多一年
如果負擔得起去返啲貴少少口碑好既
最起碼要揀啲果個時間就淨係serve你一個嘅
i m yon chiu
不知你是哪位
但想幫你處理
不希望有一個自己做出黎但唔得既頭係街到行
會做埋填充 不用擔心reperm受損
and no charge for reperm

pls feel free to contact me
i m yon chiu
不知你是哪位
但想幫你處理
不希望有一個自己做出黎但唔得既頭係街到行
會做埋填充 不用擔心reperm受損
and no charge for reperm

pls feel free to contact me
有無人試過bleach_crazy_color_pro?最勁好似係漂完既頭髮可以拉直,千7
有冇懶人包?
我都想搵呢類型
前幾日幫襯左個黃髮型師
點知一去到又係勁大型個種salon
全程都佢assistant 跟咁滯

好想搵返d細細間既
剪緊果間冇話自己黃,但入面我剪果個係黃
剪慣左轉唔到(之前好多次因為覺得有啲貴而轉其他,但都係唔得)
Here_attitude 有無人去過?

Ig:Ekkohairhk 染髮幾平又細心
一兩年次去過一次,
佢會過程係咁講解點解你d頭髮會咁傷,教你點保養之類。
睇得出真係對頭髮傷害個d有研究
整完都幾靚幾滿意,黎緊都打算再book
有冇人試過呢2間?🥺680蚊包3樣野
有冇人試過maker hair? ? 🙇🏻‍♂️
有冇絲打去過依間 jim.hairstylist?伏唔伏
我google搵極都搵唔到係好評定黑店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞