[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
有無絲想整highlights
十三年經驗
唔洗驚係新手黎
我都係另外一個受害者
見到IG 廣告babylight package $588, 我已經預先問有無位。
到位已經連對鏡既位都無, 等咗20分鐘仲有髮型師問我想做咩
我想奶茶底色+baby light , 計完要收$1000幾, 咁淨染+babylight,最後要$800幾, 大家傾掂數仲話快3個鐘咩得完成。
最後淨漂babylight 部份我都坐咗就2個幾鐘,再做其他嘢總共坐咗5個鐘,仲要係全程無咩人理過我。
成品仲變咗灰色不得至(當然由係灰色所以底色係看唔到) babylight 變咗做粗線斑馬,一個星期後即刻自己買漂粉自己掂返個頭。
有無試過尖沙咀shuubi house? Fb睇到$888套餐 想去試!有無人去過可以話我知好唔好!
有無人試過
Tg:@Xxx04945

有無人試過呢間黃店好唔好?好驚中伏
我諗我知你講邊個
你都中過伏?
成日ig都見佢賣廣告
有冇人試過尖沙嘴permlab
有冇人去過啟德個間2am salon
加連威老道太興商業大廈3樓嗰間
@Xxx04945
tg:@ Xxx04945
a字頭嗰間?
我琴日去做普通染髮 坐咗3個鐘
想問有無人試過幫襯heathleunghairstylist
見佢sell醫學電髮 好似唔傷頭髮咁
想知係咪真係咁掂因為都見佢有啲貴
有冇絲打試過呢間?覺得佢電得好自然 但係驚係set出來
我成日都唔係好信呢種
首先啲圖有9成model都唔似香港人
頭2張好肯定係韓國人
二來啲圖重要冇水印
正常你辛辛苦苦整完一個頭點會唔落水印 貪比人偷圖咩

Sor原來係有水印
但model真心唔似香港人好難相信係出自佢既作品
中伏就無份啦,可能我就係你眼中見到眼都突鳩埋既其中一個btw剪個頭無sell到你碌撚算執返條命仔,佢地搵做美容院嘅sell客,開單無三五千過萬你唔洗旨意落到樓
佢最撚仆街係 剪緊條女
係咁係條女面前話我個頭上手剪得柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞