[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
我都去過第一間
又係我一去到佢就說服我加$600做焗油
但我本來都只係想齋電
因為我係第一次去電髮又只係第二次去salon所以真係蠢既 比佢說服到我又染又電又焗油
最後仲叫我加購支三百幾蚊既野🌚
但用同唔用其實效果都差唔多

我仲去過salondteam
間野又係勁垃圾 d髮型師超級無敵粗魯
我d頭髮的確係打好多結
但個髮型師真係當我個頭係d公仔頭咁
用蠻力去梳 死扯我d頭髮 真係扯到會痛個隻
然後染個隻色又唔出
本身想染墨綠色 出到嚟冇光照住真係睇唔出係綠色
價錢仲要唔平喎
呢問都真係唔洗去
Ig: Ekkohairhk 明碼實價 上到去仲有得再平🤪
第一次去有優惠,大約八百幾蚊,整咗四五個鐘,洗剪加挑染,出嚟都幾滿意,其他髮型要問吓佢先知
點解宜剪頭髮剪到好似健身中心咁
有冇人試過呢間??
最近去咗間係IG宣傳搵人做model
間鋪頭係中環 去到係個學師仔剪嘅
唔洗錢 但又剪得幾好環境靚又幾好禮貌
試過 剪到好柒

有冇人試過依間?
睇佢啲相應該係響edgy_salon度做..
邊間?

呢間黃店有冇人試過?
我fd試過!
Ig: king_chow_hair (髮型師)
Ig: maker.hair (Salon)
電到我fd頭髮燶哂 仲over鬈左
whatsapp揾佢仲推卸責任 最後仲失蹤埋

咁就再搵過啦去過就唔想再去!
無追開Po
Edgy係咪唔好去好啲?
有無人試過permlab hk?
我呢排假期去左呢間cwb間分店 真係唔會再去
我做paimore電染剪一千蚊 個髮型師女人黎
人超多 每個step等勁耐 坐左六個鐘
我染暖啡色 都算上色
但係電髮真係伏到爆
我本身髮質唔差
開頭講好微卷
電完變左鐵線C9頭 勁攣又毛燥
髮型師同我講係日系頭黎又可能係我唔識欣賞啦
宜家好想9沖去拉番直個頭
有冇人幫襯過davewong? 見佢又係好多followers 唔知好唔好
你把頭髮真係要剪曬佢,好傷
你有無投訴佢?
係..之前有單嘢搞到報埋警
呢個剪過一次
無料到
叫佢剪短髮 佢竟然話唔識剪
佢話佢只係識整佢ig果類既頭

要點剪淨識問個客
自己完全唔識就住個客既面型五官比專業意見
問佢意見某d位點剪arm自己
就淨識講 唔知你 費事剪左唔arm你心水

一個字 廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞