[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
有無人去過hair fusion做B5焗油, 或者有無邊間推介
想問下有冇人知jim tse hair點?
問過下價錢 men's cut 700幾 perm 900幾, 埋單成$1700 男仔嚟講都好貴但睇過佢youtube啲片好似好pro咁 同埋ig啲相都唔差
https://www.instagram.com/jimtsehair/
男仔整頭嚟講又真係算幾貴
我又電又染又拉直先千七
仲要啲頭髮長咁多
男仔俾盡可能1個月就要剪一次
所以想睇下有無巴絲知會唔會有伏
有冇人去開iforward 邊間店同師傅電男仔頭拿手
想問下edgy salon 好唔好?
見有人話angus唔錯

各位巴絲可以Follow呢個ig,留意多啲伏嘅Salon,仲可以投稿自己嘅經歷,等多啲人唔駛中伏
呢間去過兩三次
有次淨係漂同染冇剪到
個髮型師完全冇理我
直接全程交咗俾助手染就算
最尾坐咗5個幾鐘過嚟話 隻色幾靚呀!
其餘2次係其他髮型師都OK 冇咩特別
你試過咪知囉😏
搵師傅整頭真係要搵個願意自己落手做,寧願畀貴啲。
咁唔搵佢
其實有個療字都係傷㗎!而且唔係用Paimore就一定電到。希望你搵到個唔伏嘅師傅幫你整啦
呢間垃圾出名伏
有冇人試過panda stylist
有冇人幫襯過sean_hairstylist / Ekkohairhk?
最近想剪髮所以搵緊邊間好
有冇人係依間電過髮?

我係我個post被召喚黎

我係度

同埋訓完第二日壓住d鬈 其實 會扁

咁影法點都唔掂

濕水時咩樣
(真實頭髮電完鬈既樣貌)

我會負責任返 放心

請聯絡我 感謝~
Tst yonchiu電髮剪髮都好講究
我天生超攣加傷得佢搞得掂不過要坐好耐
想問d頭髮好乾 點搞
前日去cut 佐
日本仔髮型師幾好 一千 包染剪按摩洗頭
不過唔知頭髮係咪真係好差 當時就好滑d頭髮
依家d頭髮又開始天線咁叉出黎點做d頭髮可以滑d...
有時可能係因為你天生攣,所以睇上去好差。搵個專業髮型師幫吓你啦
應該係乾 我d頭髮又幼又乾 唔知點搞有啊 前日先cut完先滑佐 不過都有好多天線...叉出黎
agger 上次剪染電坐咗差唔多7粒鐘 不過真係掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞