[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
我覺得應該睇髮型師?我之前喺呢間用優惠染頭整得幾好 我冇咩idea都比幾多意見我 不過呢間野好大同埋接好多客 我上次朝早去整坐咗陣已經爆場
我想搵佢電髮,但髮型既野我唔多識,驚俾佢串
想知間嘢藍定黃好怕整頭嘅時候有藍絲瘋狂論政
泡泡係泡泡染髮?再電係咪會炸?
有好大機會,有啲會可能得,其實就揾髮型師幫你剪幾條出嚟試下睇下個part 1會唔會over左
同問
大家有無去過一間叫Amazing 5嘅salon?如果諗住去嘅,我勸你就取消booking。唔好因為貪平而去。我上個星期六就係因為貪平而去咗。我約咗2點鐘,上到去等咗入兩個鐘先入到位。都算啦,我明白聖誕係好多人整頭髮。但最過份係,我整到一半,要調我出去坐。我個時望一望,全場有一半嘅客都係咁。我數過間salon得16個位,但係全場有30幾個客。唔該啦,唔好為咗做生意而咁求其啦。雖然係平,但客人都係真金白銀咁比錢整。啲髮型師接咁多個客,又剪得求其。
電髮的話有冇間係好?
係好易比佢串,但我試過幾間電髮,暫時最滿意佢
嗚,但ig見佢個d電得好好,想問電染幾錢左右?
睇過廣告!800幾揀幾樣,原來諗住去
就電曲幾多錢?
染完都炸,後悔致極
唔好去
連基本colour都可以染到撻撻
最後我仲要染返深色先cover到
有冇邊間係剪短頭髮好?剪過好幾間都麻麻地
想試Angus hair電染幾錢到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞