[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
原本都諗住睇相信唔過,但見佢po 限時動態啲片好似ok就上左去
點知完全唔掂,又係一個髮型師同時有4-5個客,等到傻
頭又冇咩洗,沖兩次水就算
仲要電完同佢po啲片係兩回事,原來相同片一樣係信唔過
下次寧願去返屋企樓下啲屋邨salon好過
呢啲真係好仆街,自己出得優惠好心就認真少少啦,388唔撚係客咩
會唔會整整下比助手跟
有冇人試過依間?睇圖好似幾靚
收好貴
想整paimore直髮要收$1600
佢勁多負皮 你問佢攞地址之後再search下間髮型屋
好心班salon嘅人唔好咁hea啦
整衰咗個頭真係會喊
一個剪頭,一個幫我整paimore直療咁,
最緊要真係幾好態度,佢見我啲陰飛嚟飛去,仲教我應該由陰嘅髮根位向下吹先岩,又教我買邊啲梳,點梳先靚,我以為佢都會sell我買把梳,都無明碼實價唔呃人,成個過程我真係好滿意

可能之前個間真係太垃圾有對比
之前去個間黑店: gl hair team(身有屎改名 Wai hair team)個個垃圾肥佬懶pro
又無料⋯又串,係咁話我個頭點差,
要加幾多錢先得,整完又話有無覺得你之前個頭好垃圾呢?把口臭撚到⋯我就係知自己個頭唔撚掂先過嚟,係咁講我個頭點差點差煩撚到叫佢幫我剪陰,又話我面型唔岩點點點⋯根本就係無料⋯最嬲係個頭維持咗一星期就收皮⋯我屌鳩佢

同呢間傾過有咁嘅事,佢話整完可以keep到半年,假若一星期打回原形,都可以去返間舖免費整暫時兩星期,而家個頭都仲係好靚,我好感動呀當初都係朋友打手式極力介紹,我先拉埋朋友去,我地兩個都好滿意整完個效果,我覺得大家試下無妨
Paimore 效果如何?

剪埋加189 ,夾埋1389,暫時兩星期都keep到,希望真係可以keep到半年
樓主好慘而我就係係連登搵完都搵唔到佢既受害人
佢而家改左名做kin_chong_hair 搞到我冇搵kanji lau呢啲字

我整左個專屬佢嘅post 但p牌仔推唔郁 借個位嚟推
[多圖警世post] 識偷圖你都可以做髮型師 尖東IG呃錢偷圖撚kin_chong_hair
https://lih.kg/2063026
屌我都係呢間
真係伏到Pk
大家都係苦主😞 入嚟講兩句推推post吖

[多圖警世post] 識偷圖你都可以做髮型師 尖東IG呃錢偷圖撚kin_chong_hair
https://lih.kg/2063026

呢個kanji lau/ kin_chong_hair真係不了
你係巴士呢間電?
你係絲打呢間電?
我都約咗下星期 希望冇伏

Fringe five
上網見係黃店先去

好似整左3-4個鐘
唔會掉低我由啲頭髮濕滴滴
出黎效果ok

咁絲打們有冇啲唔伏既髮型師好介紹?
因為而家剪頭髮除左朋友介紹都唔知去邊搵好

上次都係ig碌到個睇落啲相ok既試左
染髮$500
因為自己幾個月前漂過
所以唔想布甸頭就諗住染返深色啲
個髮型師態度幾好
染完吹埋之後佢同我講都係淺色左啲
問我介唔介意
介意既話可以幫我染多次

但因為我已經坐左幾個鐘同約左人
個頭睇落都ok所以就冇補染

最後甩色甩得好快
已經用左去黃洗頭水都一個星期打回原形
不過都冇怪個髮型師既
漂完個頭又真係難搞啲

而家又想剪+染
諗緊仲好唔好搵返試次嗰個呢
你電髮收幾錢?
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞