[絲打入]一人一間睇咗IG廣告去幫襯嘅Salon/髮型師

1001 回覆
70 Like 7 Dislike
我未試過電我次次去都係剪髮+做b5 treatment同染髮,到目前未炒過車 同埋佢都講解得好詳細
我都去左依間剪 上面已經講咗 真係好好好唔掟!
垃圾salon 垃圾 hair stylist
垃圾髮型師叫 J.KO (大家記得佢個名 千其唔好搵佢!)
開頭染出嚟好似黑色咁 但比黑色淺色啲 後尾甩甩下就出返啡
屌 有間叫漫活漫剪 真係不了 真係好撚慢同態度好差。。。
有冇人試過kkhair1020?見佢IG啲相好靚
依間野真係垃撚圾
有冇人試過titihair?
求包膠
之前見到間尖沙咀嘅 漂頭2次一千內 好似幾抵咁就走去試下啦

去到我同佢講個髮尾剪齊啲 想剪中分 剪到lin頭咁上下位置 點知佢同我剪到胸上面嘅位置 仲要剪到髮尾勁多層 一啲都唔齊 我個陰仲要同我剪咗斜陰之後我同佢講我係剪中分㗎喎 仲要死駁話佢剪到好齊想分邊都得成個頭剪完都冇五分鐘就走咗去隔離禁電話

到染頭個到 就得返個學徒染 咁我比張圖佢話想染粉紅色 咁佢一路染一路就水我話我髮根好深色 叫我染根深尾淺 (我之前有漂過)好啦 咁我又比佢水到加多幾舊染漸變 點知出到嚟全頭一樣色唔知邊到有漸變到 仲要唔係我想要嘅粉紅色 染咗做紅紫色 最後而家個頭甩色 發根變咗做金色 個尾就仲有啲紅咁 醜到喊

呢緊都想搵佢染 seems唔錯
屌呢間諗起就嬲千祈唔好去 瘋狂接客已經有問題有次去等咗九個字都未入得去認真覺得去得髮型屋每個客人坐一個位有埋塊鏡好基本 屌佢老母整到一半叫我換位坐去旁邊好多人為埋一齊坐嘅大枱 邊撚有髮型屋會咁俾啲客走來走去又要坐埋一圍
垃撚圾黎呢間
你染完上嚟分享 ok嘅我又想試下
仆街揀左三間 三間都用假相
用google photo search發現
v.hxxx.make
fantastic_colxxx_stylist
kt_hair_team

同一張相兩間鋪都有 各位睇路

千其唔好去尖沙咀kxxxx.lau
漂頭挑染,挑到一舊舊,冇人睇得出挑左

剩係全頭染+挑染
同朋友一齊去每人可以減100
埋單$1300一個人
諗親就好嬲!
係咪乜9垃圾k_lau_group
上網就話980包電染剪
去到又話你髮質差乜乜77
最尾佢叫我染同挑染 埋單1300
屌佢老母 染完少少Highlight都睇唔出
仲同我講話過多2個星期就睇得出
仲有佢真係好撚無良心又貪錢
同一時間剪10幾個人既頭
淨係得前同後加埋5分鐘先見到佢
其餘時間都係佢啲助手
好撚呃錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞