[sony/罪大滔天]用家集中討論區(4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問下是咪唔可以插microsd card + adapter ?
琴日試插player 張mircosd 佢要我format
手上有張未開既32 gb 又唔想拆左用唔到

點解唔得 咪又係sd card
想問下是咪唔可以插microsd card + adapter ?
琴日試插player 張mircosd 佢要我format
手上有張未開既32 gb 又唔想拆左用唔到

可以嫁,我試過咁用
你插新卡佢要建立資料庫
依家想入部a7ii玩下
各位巴打有冇咩地方/信用卡個d推

岩岩入手左
依家想入部a7ii玩下

岩岩入手左

幾錢?邊到入?
遲下去日本想影下人同景, 而家得支kit同vm 40.4
應該入85.8定55.8好?

利申:用緊a7ii

都有40緊係入85啦 
依家想入部a7ii玩下

岩岩入手左

幾錢?邊到入?

錢就唔好提
入左kit set .8 55

都有40緊係入85啦 

但係fe85 同batis85 好難揀

都有40緊係入85啦 

FE85平一半有多

都有40緊係入85啦 

好多錢緊係蔡㗎,要諗就即係有預算就緊係FE啦 

都有40緊係入85啦 

但係呢兩枝質素差唔差得遠?

重用自動白平衡笑死人

咁sony wb 係垃圾
加B1M1 喇

用個人垃圾
好似你咁

含撚貓
唔好咁話自己啦

我好撚講道理既
一向亦對sony用家好友善除非佢超越我底線例外
喂屌你老母d柒頭自己唔撚識又教鳩人好似屎忽ng唔通由得佢?
喂好似d傻柒咁轉去富賤影d死黑鳩影野自high踩鳩sony又由得佢?
喂好似呢條傻柒咁教人set b1m1有乜撚證明先?

你係有認真睇過一般用家評價就知要加喇
咁你用咩setting 呀
講出黎畀人參考下?
一味亂咁吠 建樹係零呀

我setting係唔會講俾人知

咁你咪撚碌入黎喇
用家討論區
你邊度係討論緊

都有40緊係入85啦 

買枝FE85 多舊錢做其他野/買鏡

都有40緊係入85啦 

差唔差得遠?睇Sample會有答案㗎啦。

都有40緊係入85啦 

差唔差得遠?睇Sample會有答案㗎啦。

有藍標信仰
(藍標coating 加成)
(藍標造工 加成)
(藍標質素保證 加成)
電子對焦呎
依家想入部a7ii玩下

岩岩入手左

幾錢?邊到入?

錢就唔好提

我都諗住入kit set先問幾多錢
想入G90 FE28F2
大家對呢二支鏡有咩評價
利申 手持A7 55.8
依家想入部a7ii玩下

岩岩入手左

幾錢?邊到入?

錢就唔好提

kit set 10280左右
用緊a7ii
有咩天涯鏡推介
大光圈定焦呢?

正常budget
用緊a7ii
有咩天涯鏡推介
大光圈定焦呢?

正常budget

得一支24240㗎啫,但其實建議你熟練定焦鏡較好。

你如果本身用緊2870呢類變變鏡,睇吓自己影得最多係咩焦距先。然後再諗吓平時影相,有咩限制,例如焦段、光圈等等。

然後再交流啦 
大家對呢二支鏡有咩評價

g90超利
如果鍾意影微距更加係不二之選
好多肉眼睇唔到既細節都紀錄得好仔細
依家想入部a7ii玩下

岩岩入手左

幾錢?邊到入?

錢就唔好提

咁平
邊到入

岩岩入手左

幾錢?邊到入?

錢就唔好提

咁平
邊到入

記錯左淨機身+1200先岩
大家對呢二支鏡有咩評價

g90超利
如果鍾意影微距更加係不二之選
好多肉眼睇唔到既細節都紀錄得好仔細

G90 係咪姐係sel90m28g?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞