[sony/罪大滔天]用家集中討論區(4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
系你老母
除左識影相
唔該識埋打字

路過完畢

你唔Quote原句,唔知你屌邊個 
系你老母
除左識影相
唔該識埋打字

路過完畢

你唔Quote原句,唔知你屌邊個 

碌上小小咪有
我聽日去買A7ii, 求受薦人。
TG: spacereturn

買左x 2求受薦人

巴打你部機幾時出既?

三十分鐘前買。
我已有推薦人,揾受薦人。

買左x 2求受薦人

巴打你部機幾時出既?

4月22

買左x 2求受薦人

巴打你部機幾時出既?

4月22

2樣我都無
其實有無人會買罪大d apps
幾舊水一個好貴
幾舊水一個好貴

我有買 買完都好小用。。
幾舊水一個好貴

無買想試。唔驚有淘寶 
幾舊水一個好貴

無買想試。唔驚有淘寶 

有冇人 有time lapse 個 app
好用嗎

買左x 2求受薦人

巴打你部機幾時出既?

4月22

2樣我都無

巴打你tg我,我有人推介畀你。
幾舊水一個好貴

無買想試。唔驚有淘寶 

好用嗎

我都有買
幾舊水一個好貴

無買想試。唔驚有淘寶 

好用嗎

我都有買

都幾方便 有得set 要影幾多張就停 其實我都只係用過1次
其實有無人會買adaptor用A mount鏡?
我用緊a7ii + mc-11 + tamron 24-70 f2.8
加埋晒都幾大支, 其實有冇人好似我咁用法?

用緊taobao adapter
minolta 75-300
窮到岀汁

窮到岀汁

本身a mount 用家?
我用緊a7ii + mc-11 + tamron 24-70 f2.8
加埋晒都幾大支, 其實有冇人好似我咁用法?

實有。用a6000 + Sigma 150-600 | c都有 
幾舊水一個好貴

無買想試。唔驚有淘寶 

用左淘寶個tools 會唔會比人鎖機
見到3x有晒所有

窮到岀汁

唔係呀 只係見a mount有啲鏡啱心水啲

貼去CANON區

唔好貼呀... threatening 打左threating 一陣比人笑呀

headquarters 正字有s
有無人有興趣買canon to e 天工三代環? 我有一隻 比一代A7用最好
今日呢支到埋貨

https://youtu.be/dh3gmJ5jdaI
有無人有興趣買canon to e 天工三代環? 我有一隻 比一代A7用最好

二手?放幾多?同埋你轉會定有新玩具 

A7R2+LA-EA3+A-mount 2470 2.8II + 1635 2.8II 使用中!

窮到岀汁

我用a7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞