美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
美劇真係拍得好快

e家仲寫緊,夏天就播得

‘Succession’ Season 3 Is Currently Being Written, Will Start Filming In The Spring and Will Air In Late Summer
美劇真係拍得好快

e家仲寫緊,夏天就播得

我其實都唔信可以咁快spring拍完8月就播得
最快都起碼fall
不過如果真係late summer就最好
好野,唔似westworld got果d,等到老死都未下一季
1月有9-11衍生劇

‘Succession’ Season 3 Is Currently Being Written, Will Start Filming In The Spring and Will Air In Late Summer
美劇真係拍得好快

e家仲寫緊,夏天就播得

我其實都唔信可以咁快spring拍完8月就播得
最快都起碼fall
不過如果真係late summer就最好
好野,唔似westworld got果d,等到老死都未下一季

呢兩套睇怕係太大製作所以要咁耐
唔係寫劇本先搞咁耐
終於認真試下睇morning show ep1
原來套劇班主角講野咁激動
喪嗌喪鬧交點解講唔夠幾句就成日咁肉緊
而加開始追番 Big little lies season 2

頭幾集個勢幾好
可惜個end對比返S1始終都係輸蝕好多
Ready or not又真係唔錯個尾估唔到
samara weaving呢套個look好靚

估唔到又幾好睇
女主個樣好正 條濃眉好吸引
本身好期待女主角勇武用武器殺返佢地全家
不過咁樣自爆又真係估唔到同埋佢老公出賣佢又係

婚紗look好型好靚
佢老公正一自私撚
好靚不過無波
第一季好正,第二季睇左兩集頂唔順棄左好悶
之後仲激動,全部人都唔可以冷靜對話
仲以為佢老公會好早死
如果今晚有時間就睇埋servant e2e3
話時話一路睇覺得男主角好熟口面但硬係諗唔到邊度見過佢
終於走去imdb
原來係black mirror entire history of you個男主角
覺得S2開頭幾好睇又幾好笑renata
nicole kidman同meryl streep對手戲都值得睇
好鬼搞笑拍個morning show拍到世界末日咁款
一樣,我睇都即刻check下點解咁熟口面榮恩老左好多
睇完第三集,殺鰻魚果到話佢地死左自己都唔知,係咪暗示緊d咩
翻睇多左次watchmen ep6
真係好撚正
jodie可愛好多,冇the affair 條女咁奸
成日形住Steve Carell會做戇鳩嘢
一口氣追哂兩季既the end of the fxxxing world 都幾正
S1完都無問題 S2唔爛又收得好
再拍應該都爛硬 好彩講左唔會出S3

呢度係咪有人睇Vikings 今日先知 S5有RETURNS
我覺得佢呢套乜得點發揮,做大茄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞