美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
都覺得一路build up咁等緊佢爆
每集都好似有d高潮位準備黎緊 可能將會好睇d既feel..
但等等下S1就完左
依幾日Binge Watch晒Mr Robot, 依套應該可以上神枱
去到最後一集兩個so called既主角先同場出現
你講緊2018定2019先
2018就killing eve, the americans finale, mbf, succession etc.
今年
king: succession s2
queen: fleabag s2

btw share 2019 top 10 please
呢排睇見d list都會諗下自己2019 top 10係邊10套
dr m個look係真係幾劣下
未睇呢套想睇
睇啦睇啦
而家好似得返電影中心有上,唔知幾時落畫
準備今晚睇
個個成日話S1條女好啲
S2呢個不知幾正唔識貨
最尾真係有D感動
同埋估唔到呢個elliot先係假
不過prof x一出返場我都覺得好睇左少少
個will成季d劇情都係行行企企同帶阿媽返屋企
之後個黑人全季瘋狂搵佢地咁就完左
一直都估梗邊個係last個個人格,知道左之後再load番之前d劇情,就覺得成件事好鬼痴線,一直俾人呃左咁耐
得返呢間
覺得電影中心唔好坐
Overall 今年top10
agger
未計其他 淨係呼應返S1 angela婚紗個scene已經覺得幾痴線
咁都兜得返
S1果陣睇呢幕覺得好離奇
係S1邊集想睇番
Angela
我都覺 琴日先係K11睇完,今日已經冇咗
講埋其他9套
唯獨是個finale有d失望
S1E4
angela一見返佢幾感觸
之前一路睇都幾鐘意佢
電影中心會睇到條頸好攰
可能係法語片所以少戲院上
真係好好睇架
都係大路野
Chernobyl
When they see us
Succession
Watchmen
Barry
Fleabag
Killing Eve
Mindgunter
Russia doll
The morning show
你講左半個S1出黎 笑左
好難追上你地既進度
今季一開波就死左 本身仲諗住今季elliot可以同佢一齊點知。。。
冷門高質戲成日都好少戲院上
之前見到咁多人讚咁高分都知會好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞