美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
劇情暫時ep1可能有少少大路
但睇完感覺上d描寫吸引過euphoria
同埋唔係平時低質級數teen drama
雖然euphoria班人靚啲

講兩個女主角都係啦啦隊
中間條女係新教練,跟住右邊條痴線婆開始憎佢搶走自己果個fd(左邊條女)
同埋自己team啦啦隊
3條友好似有d三角關係咁

誠邀鐘意睇黑暗teen drama & sheshe同好一齊睇
sheshe同好(兼外貌協會)

而家再諗返,euphoria其實得Zendaya同Hunter條線吸引我,其他點發展我都唔係好care但套劇嘅拍攝係做得幾好,嘉年華果集好正燈光音樂都 S2必再追

btw, Dare me邊到有得睇?頭先search過下都搵唔到
其實係其他人條線都幾表面
nate blackmail單野發展落去又有d白痴
不過又係期待S2想睇jules rue lexi三角

不過未有中字
https://proxyrarbg.org/torrent/8fe5kbu

英文字幕可以另外喺呢度dl上面粒seed冇字幕
https://subscene.com/subtitles/dare-me-first-season/english/2114581

快啲一齊睇真心好睇
覺得呢套遲下喺netflix上左可能會紅 好似果陣you咁
到時啲人先識得睇但自己已經晨早識貨睇左
我都會睇

而家連Mandalorian都完埋
得番Servant睇

dare me有潛力黑馬
上面右邊條女拍完套劇都可能有位上做8婆痴線婆做得幾好
servant今集估唔到leanne都有d戰鬥力
Leanne好似越睇越順眼
今集見到Julian扑死左隻狗果個驚恐樣

同埋佢介紹今晚食咩果度個語氣好pure

講兩個女主角都係啦啦隊
中間條女係新教練,跟住右邊條痴線婆開始憎佢搶走自己果個fd(左邊條女)
同埋自己team啦啦隊

誠邀鐘意睇黑暗teen drama & sheshe同好一齊睇

而家再諗返,euphoria其實得Zendaya同Hunter條線吸引我,其他點發展我都唔係好care但套劇嘅拍攝係做得幾好,嘉年華果集好正燈光音樂都 S2必再追

btw, Dare me邊到有得睇?頭先search過下都搵唔到

不過未有中字
https://proxyrarbg.org/torrent/8fe5kbu

https://subscene.com/subtitles/dare-me-first-season/english/2114581
最重要係解決下有D角色似路人
其實全部情節都無咩新意
rules係靠樣,主要係睇jules
想睇多D fez

jules真係幾靚女
下季lexi & fez
係咪好似前幾頁話搵佢做carrie
其實好合理,佢呢D係比較易中hate crime
不過又翻拍

未話會搵佢
不過套carrie話好似會搵trans/黑妹做
一講起trans做carrie就諗起hunter如果cast佢就正
唔係幾想睇黑妹
話我racist都係咁講

same
以前就話洗白
但依家好多野都洗黑哂
好在知道2020內會出,
平時圍爐開果幾套都係
2020果條片係咁講囉
不過又唔係話好期待westworld
哇屌連英字都無,真係新鮮滾熱辣
但今日已經有e2,上粒種23號放
Barack Obama shares his favorite movies and TV shows of 2019

奧巴馬係咪真係睇過fleabag
好想知Obama睇果幕果陣個反應係點

佢會唔會鳩up其實冇睇過
點知原來套野有個咁既scene
佢都幾得閒,以前做potus果陣又話睇homeland,24,modern family

唔係幾信佢真係睇哂
fleabag應該有
1個下晝搞掂
我都有諗過睇irishman...
但3個幾鐘1套戲..諗多諗先啦都係

冇睇irishman x2
知卡士好勁 係高質
但得罪講句 就咁望落個題材 驚悶呀
pc唔係問題,
好似last jedi咁,係咪一定要搵果個呢?
asia黎講,剩係香港都大把靚女啦,周街都係
我唔信美國無靚asian
twitter reddit d賽後comment又係好好笑
仲見到之前有人想特登走去睇未修正版
我睇r/witcher睇左好耐
你係咪睇晒
我冇睇witcher
超人都唔睇
佢真係好型
利申:非gay

超人型之餘都想有其他野吸引先會睇
我睇左個timeline,加上小說撚幫助
E5開始舒服好多
男女主角好有chemistry
不過真係太急,好似個故事岩岩先開始,佢就完左...
又要等2021.姐係焗鳩人睇書
得8集如果要ep5先開始叫好睇d
好似遲左啲
係無做過功課既情況下
我睇westworld都係reveal果集先知咩事
之前完全唔知自己睇緊咩,又睇到咁多集
好彩今次事先知左3條timeline,我見reddit有D人真係E4先知咩事

覺得westworld果陣好彩有keep住追reddit
頭兩三集啲人已經開始慢慢估到唔同time frame
之後一路追都半信半疑咁 好正
如果睇到最尾先知 搞到好似要由頭睇過套劇咁
平時圍爐開果幾套都係
2020果條片係咁講囉

好想快d睇hbo 2020啲新劇
S2完全降低哂對ww既期待
果陣睇完S1明明覺得套劇可能上神枱估唔到S2反差咁大

講兩個女主角都係啦啦隊
同埋自己team啦啦隊

不過未有中字

快啲一齊睇真心好睇
我都會睇

得番Servant睇

開黎睇下先
劇情第1集可能有d大路
但唔知點解睇落有d新鮮感
唔cheesy又幾吸引

套劇今日先正式播 但ep1好似上個禮拜early release左
仲諗住ep2開始有得正常等埋中字先睇
屌 hulu啱啱又唔知做乜偷跑放埋ep2搞到又忍唔住要睇英字
今集劇情冇進展,不過係咪confirm Leanne係好人?
條撚樣有前科咖嘛
等睇MBF,barry仲好
呢套小說改架喎,穩陣啦
個黑妹又幾靚
識貨之人奧巴馬

仲有booksmart記得之前絲打你有介紹過
果個譚仔阿姐

講兩個女主角都係啦啦隊
同埋自己team啦啦隊

不過未有中字

快啲一齊睇真心好睇
我都會睇

得番Servant睇

今集劇情冇進展,不過係咪confirm Leanne係好人?

好難講真係唔知
話時話個地牢裂開左心諗WTF
有冇人諗起mother
twitter reddit d賽後comment又係好好笑
仲見到之前有人想特登走去睇未修正版
我睇r/witcher睇左好耐
你係咪睇晒
我冇睇witcher
超人都唔睇
佢真係好型
利申:非gay

超人型之餘都想有其他野吸引先會睇
我睇左個timeline,加上小說撚幫助
E5開始舒服好多
男女主角好有chemistry
不過真係太急,好似個故事岩岩先開始,佢就完左...
又要等2021.姐係焗鳩人睇書
得8集如果要ep5先開始叫好睇d
好似遲左啲
係無做過功課既情況下
我睇westworld都係reveal果集先知咩事
之前完全唔知自己睇緊咩,又睇到咁多集
好彩今次事先知左3條timeline,我見reddit有D人真係E4先知咩事

覺得westworld果陣好彩有keep住追reddit
頭兩三集啲人已經開始慢慢估到唔同time frame
之後一路追都半信半疑咁 好正
如果睇到最尾先知 搞到好似要由頭睇過套劇咁
平時圍爐開果幾套都係
2020果條片係咁講囉

好想快d睇hbo 2020啲新劇
S2完全降低哂對ww既期待
果陣睇完S1明明覺得套劇可能上神枱估唔到S2反差咁大
條撚樣有前科咖嘛
等睇MBF,barry仲好

New Seasons:
Westworld III
Euphoria Season 2
Succession Season 3
The Righteous Gemstones Season 2
Barry Season 3
Los Espookys Season 2
A Black Lady Sketch Show Season 2
Curb Your Enthusiasm Season 10
Insecure Season 4
Real Time With Bill Maher Season 18
My Brilliant Friend Season 2
High Maintenance Season 4
Room 104 Season 4
Last Week Tonight With John Oliver Season 7

New Series:
The Outsider, a new series based on the Stephen King novel
The New Pope, the follow up to 2017's The Young Pope, starring John Malkovich
Avenue 5, a new comedy sci-fi series about a space tourist ship starring Hugh Laurie
Lovecraft Country, a new horror series from the mind of Jordan Peele
We Are Who We Are, a teen coming-of-age series
Betty, a comedy series based on the film Skate Kitchen
We're Here, an unscripted drag show series starring RuPaul's DragRace stars Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara, and Shangela Laquifa Wadley.
Industry, a high-finance drama directed by Lena Dunham
Run, a comedy from Phoebe Waller-Bridge of Fleabag fame.

New Limited Series:
The Undoing, a new limited series starring Nicole Kidman and Hugh Grant
Perry Mason, a new limited series starring Matthew Rhys of The Americans, based on the 1960s TV detective series
The Plot Against America, based on the book by Philip Roth and starring Winona Ryder and John Turturro
I Know This Much is True, based on the novel by Wally Lamb and starring Mark Ruffalo in the dual role of Dominick and Thomas Birdsey
The Third Day, a drama series starring Jude Law and Katherine Waterson on a mysterious island
January 22nd, a British "sexual consent" drama from Michaela Coel
Mother真係當年cult片之一

見到reddit有theory話地牢裂開係因為佢兩公婆唔小心殺左個B然後埋左係地牢
睇佢地今集d對白都似似地
同埋Leanne好似開始feel到呢家人係伏
佢有讀段聖經,好似話講d人犯罪,個地會裂開,將d人同物呑左,一齊跌落陰間。我估你講果個係theory 似係真
同埋Leanne見到呢家人不停又殺魚又殺狗
再睇埋讀聖經果段片
即刻心諗中伏了

講兩個女主角都係啦啦隊
同埋自己team啦啦隊

不過未有中字

快啲一齊睇真心好睇
我都會睇

得番Servant睇

開黎睇下先
劇情第1集可能有d大路
但唔知點解睇落有d新鮮感
唔cheesy又幾吸引

套劇今日先正式播 但ep1好似上個禮拜early release左
仲諗住ep2開始有得正常等埋中字先睇
屌 hulu啱啱又唔知做乜偷跑放埋ep2搞到又忍唔住要睇英字
呢套小說改架喎,穩陣啦
個黑妹又幾靚

未聽過本小說 唔知咩料
黑妹唔差教練都唔錯
個beth有d令我諗起劣化版skins既effy暫時最吸引好似係佢 西女人夠痴線
Barack Obama shares his favorite movies and TV shows of 2019

識貨之人奧巴馬

依家個都笑緊佢睇過fleabag
booksmart幾好睇

講兩個女主角都係啦啦隊
同埋自己team啦啦隊

不過未有中字

快啲一齊睇真心好睇
我都會睇

得番Servant睇

好難講真係唔知
話時話個地牢裂開左心諗WTF
有冇人諗起mother
Mother真係當年cult片之一

見到reddit有theory話地牢裂開係因為佢兩公婆唔小心殺左個B然後埋左係地牢
睇佢地今集d對白都似似地
同埋Leanne好似開始feel到呢家人係伏
佢有讀段聖經,好似話講d人犯罪,個地會裂開,將d人同物呑左,一齊跌落陰間。我估你講果個係theory 似係真
同埋Leanne見到呢家人不停又殺魚又殺狗
再睇埋讀聖經果段片
即刻心諗中伏了

聽完你地講即刻清晰左
覺得下面似地獄
Booksmart正,可惜香港無上。好青春,又搞笑

識貨之人奧巴馬

依家個都笑緊佢睇過fleabag
booksmart幾好睇
Booksmart正,可惜香港無上。好青春,又搞笑

班cast又係高質
一入黎就見到你推 咁既description即追

EP1出左中字可以試下啱唔啱口味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞