美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
S3應該玩很大 joe同love鬥痴線
聽得太多joe既心聲 如果轉下聽下LOVE女版痴線婆心聲都唔錯
Joe都唔夠love癲 起碼joe都顧下個小朋友
我覺得可以再續埋落去
唔再講joe 換女主 之後另一個方度拍
除左netflix個批美劇之外 仲有冇推薦下
HBO個D NETFLIX又睇唔到

剩係睇netflix會睇少好多正野
如果淨係講2019果堆
返去睇下fleabag / succession / what we do in the shadows / barry / chernobyl / watchmen呢D先
仲有好多其他netflix都唔會有得睇
pope單野真係笑咗
搞到即刻諗起就黎又有young pope睇
USA’s ‘Dare Me’ and Netflix’s ‘Spinning Out’: TV Review
https://variety.com/2020/tv/reviews/spinning-out-netflix-dare-me-megan-abbott-review-1203450164/

netflix又輸
睇完篇野又有d期待dare me之後有幾好睇
唔係話神
係decent,合格
其實我都有偏見
13RW係我第1本自願睇晒既英文書
為左讀書報告睇果D我都唔記得晒
睇佢唔順眼(講緊樣,唔係行為,性格)
beth同addy都ok
離左婚仲去人屋企,同人地個新男朋友傾計
比著我地呢邊,係條街見到都調頭走
通常見poster係全女,硬係覺得有個係sheshe
好鬼kinky
哇屌,咁耐無見,你仲睇緊呢套
有無睇mandalorian
突然諗起
Coach係屋企同Addy講講吓野無啦啦撥佢d頭髮

我隔住個mon都睇到紅都面哂

Addy已經沉哂船
好索喎
我仲即刻google睇吓佢仲有拍過咩
出左兩個禮拜都無,加密/粉藍細字都慳返?
出面果幾個po我已經避開唔入
thanks a bunch
係索,但正常你係有個type
有D人係靚樣,但自己就係唔鍾意
即係好似k-pop果D,其實好多靚樣,但我就係無興趣
Sorry
睇哂兩集Dare Me

今集最尾果幕...
睇黎下集就黎料

其實癲婆都幾慘
自從Coach黎左之後
冇左個best friend/crush
冇得做top girl
仲要俾佢最討厭嘅fetus做top girl

Btw Coach勁索 想點
好索喎
我仲即刻google睇吓佢仲有拍過咩

去左google beth睇埋佢ig
btw係咪得我覺得件riri都幾正成套劇黑妹黎講佢最索
睇哂兩集Dare Me

今集最尾果幕...
睇黎下集就黎料

其實癲婆都幾慘
自從Coach黎左之後
冇得做top girl

佢可以扮學生都得個樣仲係好細個
同埋覺得佢有少少似julia garner
未睇 套you 未睇晒 見聖誕又搵左d 聖誕愛情片睇
euphoria 好睇呀 最尾成個mv 咁 真係唔錯 我覺得咁先似而家d 學生
euphoria最尾真係mv啦,啱晒Zendaya
聖誕愛情片睇咗咩?龍媽果套?
唔係 d 舊野 netflix 好多個d 咩 王子公主聖誕外出扮平民個d 老土野 可能真係太dry

好多美劇唔係netflix 既都要下年先有新
(睇緊 Modern Famipy,911,bless the mess)
講起真係要多謝netflix 呢d 日子一條友都叫有野睇
早排位套戲Murder Mystery 我覺得幾好笑,我想佢拍落去
有無睇marriage story
雖然唔係好岩聖誕睇

去netflix開blue valentine再加marriage story直落
新一年即刻決定單身
果個scene好似睇before midnight咁
嘈嘈下都唔知嘈緊乜,勁撚petty
雖然我都試過幾次....

覺得blue valentine灰過marriage story好多
睇完一次以後都唔想再睇
marriage story都唔係好灰姐
你睇到有D位佢地仲係關心對方
唔知係咪西人先得
至少我父母唔得

marriage story係幾窩心+遺憾
亞洲人係冷漠啲
離左婚仲去人屋企,同人地個新男朋友傾計
比著我地呢邊,係條街見到都調頭走

唔好講話離婚
正常屋企人都好少講心聲/溫馨野
咁有冇FF過BLL
睇哂兩集Dare Me

今集最尾果幕...
睇黎下集就黎料

其實癲婆都幾慘
自從Coach黎左之後
冇得做top girl

EP2有個位睇到有d尷尬
不過最尾果幕幾正
癲婆屋企都好慘
但個老豆講笑咩 邊有可能仲住喺對面街
今集睇佢部電話果度 全部都係佢同黑妹
好鬼kinky

睇哂兩集Dare Me

今集最尾果幕...
睇黎下集就黎料

其實癲婆都幾慘
自從Coach黎左之後
冇得做top girl

EP2有個位睇到有d尷尬
不過最尾果幕幾正
癲婆屋企都好慘
但個老豆講笑咩 邊有可能仲住喺對面街
今集睇佢部電話果度 全部都係佢同黑妹
突然諗起
Coach係屋企同Addy講講吓野無啦啦撥佢d頭髮

我隔住個mon都睇到紅都面哂

Addy已經沉哂船

比佢講兩句即刻狗衝去偷食
之後coach實瘋狂挑撥離間addy同beth收復addy方便保護自己
佢窄D,氣質唔同
julia garner就得,睇唔出25
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞