美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
第三集Mandalorian好好睇
短短半個鐘,無浪費任何一分鐘
好緊湊,佢地兩個d互動好正,老豆湊仔
最後成隊Mandalorian出場救佢兩父子果幕好正

好想知多啲主角嘅backstory
呢2集都有flashback佢細個
應該會成季慢慢講,希望會見到Pedro Pascal 個樣
我都係啱啱睇完Tywin果集咋
ep3成集都好sad
最尾睇住佢喊加埋credit啲字都好powerful
不過雖然佢話未試過喊,但一路睇佢根本成日都有眼濕濕
olivia

ep4唔知點解喊得仲勁過ep3princess alice
最尾篇報紙好慘呀佢
tywin果集佢同alice啲對話都
Tywin真係好岩做呢類軍佬
好有震懾力

Princess Alice果集都好慘
俾Phillip ignore左勁耐
爭最尾兩集未睇
覺得philip太空果集麻麻 好悶alice仲要off screen死埋
princess anne搶鏡
下季出diana應該會精彩啲
睇完太空果集
係咪純粹想表達Phillip對太空嘅熱誠

太空單野引發佢中年危機
睇哂成季我都唔係咁鐘意新philip
elizabeth開始似配角,charles anne最吸引,margaret都幾慘
anne真人d情節咁吸引竟然cut 9左
睇完覺得S2好睇過S3劇本/劇情篇排高質D
我都係啱啱睇完Tywin果集咋
ep3成集都好sad
最尾睇住佢喊加埋credit啲字都好powerful
不過雖然佢話未試過喊,但一路睇佢根本成日都有眼濕濕
olivia

ep4唔知點解喊得仲勁過ep3princess alice
最尾篇報紙好慘呀佢
tywin果集佢同alice啲對話都
Tywin真係好岩做呢類軍佬
好有震懾力

Princess Alice果集都好慘
俾Phillip ignore左勁耐
爭最尾兩集未睇
覺得philip太空果集麻麻 好悶alice仲要off screen死埋
princess anne搶鏡
下季出diana應該會精彩啲
睇完太空果集
係咪純粹想表達Phillip對太空嘅熱誠

太空單野引發佢中年危機
睇哂成季我都唔係咁鐘意新philip
elizabeth開始似配角,charles anne最吸引,margaret都幾慘
anne真人d情節咁吸引竟然cut 9左
睇完覺得S2好睇過S3劇本/劇情排高質D

依條女好靚 好有女人味

依條女好靚 好有女人味

呢套佢著啲衫
milf之前做啲角色都好正
佢演技又係可以做到果隻脆弱sexy痴線婆feel,有d諗返起jodie/villanelle

好鐘意佢個眉骨 惡惡地咁
加埋個性感嘴仔
真係忍唔住
佢個樣做奸角好襯
成日覺得佢個嘴好特別好薄
唔介意比佢瘋狂綁架同做佢助手
佢個嘴真係好特別
好想比佢綁架sm
加上Lyra 條眉都係咁上下 好鬼鐘意女人
個眼神好凌厲 好想比佢地食
睇你都係想比佢好似上集咁打
lyra本身個樣太型tough到已經唔覺得佢係脆弱細路女
X23都FF?咁大膽
比佢斬一下條J先
黑妹呢張個樣咩事
中咗輻射咁
佢個髮型同鼻
睇Logan 果時都已經留意依個細路
真係好型 好吸引
又有野睇
黑妹呢張個樣咩事
中咗輻射咁
佢個髮型同鼻

睇其他poster佢正常返
唯獨是呢張
margot robbie出面咁多戲拍都肯返黎拍劇
真係難得
真係好似
佢個樣做奸角好襯
成日覺得佢個嘴好特別好薄
唔介意比佢瘋狂綁架同做佢助手
佢個嘴真係好特別
好想比佢綁架sm
加上Lyra 條眉都係咁上下 好鬼鐘意女人
個眼神好凌厲 好想比佢地食
睇你都係想比佢好似上集咁打
lyra本身個樣太型tough到已經唔覺得佢係脆弱細路女
X23都FF?咁大膽
比佢斬一下條J先
睇Logan 果時都已經留意依個細路
真係好型 好吸引

搞到平時睇HDM都覺得佢戰鬥力有返咁上下唔洗靠隻北極熊
logan佢真係好cute又型
依家大個咗都冇乜點走樣
margot robbie出面咁多戲拍都肯返黎拍劇
真係難得
真係好似

想睇佢地做兩姊妹
margot robbie其實知唔知有呢條女存在見到佢會唔會驚驚地

咁都有得回歸

Reigning again!
Claire Foy reprises her role as the Queen for flashback scene in new season of Netflix drama The Crown
睇完今集Watchmen搞到我瘋狂諗返起sin city
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞