美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
本身佢地係兩個世界既人
男女主角,都有另1個自己
最尾各自係自己世界幫對方(對方唔知平行時空呢D野)
跟住遊行就睇到個時間正常返(唔再loop)
中間有講過個時間問題(隻橙切開一半,呢到我都唔係好明個原理)
我估係,死左之後係去另1個世界重生,要面對現實,
先可以返去自己本身個世界,順便幫埋對方.
其實我覺得明佢想講個道理就得,D學術野諗得多頭都痛
終於睇咗dare me ep2
Coach最尾個妝咁靚想點
原來同soldier係舊相好仲以為啱啱先hook up
Beth暗戀Addy d表情做得好好

Ep3 正式要12/1先做 唔知係咪又會有leak
佢中間身邊既野不停消失 同埋d生果爛哂 都唔知想代表d咩
you s2
呢個位唔係好記得,我估係..上面都講左,愈套愈多公仔,
表示同自己個現實世界愈黎愈遠
趁返工無聊又開始準備執定下個post第1頁啲圖
終於2020
放埋mr robot入神枱位先
其實#1有無人睇
太多圖,唔想等load

儲左成年先會金剛棒咁 一開始果陣唔係咁多圖
表面上裝飾下
實際上係我方便用黎睇返黎緊大約有咩睇 / 睇過咩
之前講2019 我都係去返page 1望下先記得自己睇過邊套
廢老mode 唔望返會唔記得
等我幫你訓練下記性
試下數MBF人物,家庭計
例:lenu 屋企=3人 - 父母,佢自己
你講下其他屋企
-無對白果D老臨細路唔計,同劇情有關先算
-唔一定要講名,特徵/職業就得
-唔準google,憑記憶

做完先睇我果個

冇google過
但一睇你果個明顯fail
雜貨鋪肥仔仲有個細佬 細佬係鐘意lenu
酒吧兄弟老豆老母有出過場
返去背熟先再黎挑我機

你應該問我班人叫咩名
一個都答唔到
成套野淨係up得出lenu同lila 其他全部用花名叫
我剩係記得有個同班肥仔鍾意lenu,但原來係水抱黎
跟住呢,bully肥仔老豆好似係大佬黎,佢搞到窮仔老豆坐監
佢自己又好似死左,唔記得邊個做鳩佢
又唔知邊個啊妹同酒吧細佬一齊,係架車到好親熱
呢D你記到,但S2 劇透可以唔記得晒

記得果個lenu隻兵好似係藥房定藥劑師仔
佢老豆印象中係佢地細個上門敲門問佢拎錢果個惡佬
窮撚地盤仔個妹 唔知係咪
果陣好快咁scan一次 劇透自己好撚掙扎睇完催眠自己洗腦
依家淨係記得nino同lila會有路

最搞笑係佢就咁唔理個bb就走左去偷食cls
有預感睇睇下可能會同情癲婆beth
靠你啦 唔該哂
#1 啲資訊太有用
絲打好有愛
addy去搵coach屋企搵coach成段都好搞笑
參觀睡房果陣,coach講自己鍾意夜晚掟番枕頭落地,唔係幾知想佢想點
睇到coach摸addy頭髮又叫addy試張床好唔好訓
我就諗coach係唔係有啲鍾意addy
隔咗幾秒就變咗addy鼓勵coach去偷食
coach可以擺底自己個女俾一個識咗幾星期嘅學生照顧,之後衝去偷食
知佢地兩個成段想講咩,但覺得有odd

癲婆beth真係好醒,擺段cut咗嘅coach偷食片喺電話俾addy睇,又夾埋佢阿媽屆佢老豆攞錢
我真係以為beth係唔小心撞到

仲諗住拍偷食片今集會講完,睇黎要講多幾集
究竟beth會點用條偷食片,如果就咁用段片威脅coach俾佢做top girl,會有啲失望,beth plan嘅嘢唔會咁簡單嘅

咁快renew
s2比s1差咗,都咁有信心套劇keep到
唔知今年會唔會好似上年咁早出s3預告
好想知v俾e reject之後佢會點做

睇段新聞提到golden globes,golden globes係唔係就黎頒獎?
比佢fake左 以為係真人真事
記得窮仔同酒吧兄弟開頭打過交
好似係佢啊妹想上佢地車
跟住唔知想捉邊個果陣lila用刀行住大哥條頸
睇戲果陣都有google下
話有個日本人真係去搵果箱錢
我都有不詳嘅預感..... 如果PWB寫返last season就正
無錯好期待
唔好咁講好濕碎 唔算好有用

btw有冇人睇左Dracula
total得3集 聽聞頭兩集幾好,但第3集完全係垃圾
見個個屌緊套野
‘Killing Eve’ Gets Early Season Four Renewal Before Third Season Arrives This Spring
http://www.bbcamerica.com/anglophenia/2020/01/golden-globes-nominated-killing-eve-gets-early-season-four-renewal-before-third-season-arrives-this-spring
咁快renew
s2比s1差咗,都咁有信心套劇keep到
唔知今年會唔會好似上年咁早出s3預告
好想知v俾e reject之後佢會點做

睇段新聞提到golden globes,golden globes係唔係就黎頒獎?

套劇紅左實唔比佢咁快完拖落去
如果S3仲衰過S2應該玩完
可能就黎開始有promo為左V仲有期待
一定講佢地分開一排 各自有自己生活 之後ep5定某一集又重逢返
完全想像到將會點拖法

一年幾度又諗返起PWB件8婆始亂終棄 拋棄KE
今集servant

Julian唔見左個b爆seed
真·打籮咁搵
Baby! BABYYYY!

好想知Julian同Leanne講左d咩
(不過應該都係爆個b究竟係點死)
最後見番個B生au au個反應

最搞笑係佢就咁唔理個bb就走左去偷食cls
有預感睇睇下可能會同情癲婆beth
addy去搵coach屋企搵coach成段都好搞笑
參觀睡房果陣,coach講自己鍾意夜晚掟番枕頭落地,唔係幾知想佢想點
睇到coach摸addy頭髮又叫addy試張床好唔好訓
我就諗coach係唔係有啲鍾意addy
隔咗幾秒就變咗addy鼓勵coach去偷食
coach可以擺底自己個女俾一個識咗幾星期嘅學生照顧,之後衝去偷食
知佢地兩個成段想講咩,但覺得有odd

癲婆beth真係好醒,擺段cut咗嘅coach偷食片喺電話俾addy睇,又夾埋佢阿媽屆佢老豆攞錢
我真係以為beth係唔小心撞到

仲諗住拍偷食片今集會講完,睇黎要講多幾集
究竟beth會點用條偷食片,如果就咁用段片威脅coach俾佢做top girl,會有啲失望,beth plan嘅嘢唔會咁簡單嘅

掟枕頭果度可能想講佢平時要做咁多呢D門面野
但實際其實都係哂9氣
coach實係知addy好仰慕佢 所以特登同佢懶係親近 慢慢就擺佈佢
我都覺得果幕真係笑左
有d期待beth vs coachaddy睇個勢實會比coach搶走
講起就有d印象
同埋有次佢地去夜街 酒吧仔佢地同窮仔一齊打其他人 幾熱血
呢套野d劇情我地又記得幾清楚
其實錢果part好似唔太影響個主線 唔知有咩意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞