美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
roman同gerri到底咩關係 以為roman gay
第一季roman好似想溝個pt,之後冇左回事。
明明gerri之前跟開kendall 呢季唔知點解同roman咁close
仲要phone sex

記得gerri s1好似冇特別跟開邊個完全牆頭草 淨係對logan特別忠心
roman開始有位上先開始team roman湊仔
睇完覺得佢地好襯好夾roman不知幾鐘意gerri 沉哂船
終於睇哂第二套
感覺無第一季咁好睇
第一季好緊湊好多變化plot twist
第二季無乜劇情又拖沓咁
結尾個反轉都幾predictable 用得kendall記者會做結尾就知一定會咁

始終S1後半季事實係屈哂機
但我覺得S2每集水準夠平均 集集都有d經典野 會即刻諗返起果集做過乜
同S1唔算爭好遠
so far笑料同劇情都算正
我反而覺得今集好悶
睇到我打哂喊路
可能我唔太鍾意睇d動物識講野
同埋兔仔把聲又唔太討好
今集HDM都算係暫時最好睇果集
有終於開始黎料既feel
bear同兔仔都好正動物cg好勁
好似勁過以前got,got都冇出咁長時間
CG仲要做得好自然 好堅
BTW 如果交代下PROFESSOR X點比人捉好似好D
淨係EP1見過之後失左蹤
啲CG真係好勁 隻bear暴走個PART
無睇書 啲節奏都幾好 一集搞掂身世 一集招兵買馬
招bear買兔仔

期待之後pro x同coulter見面有咩對話
劇情都郁得幾快 雖然一路睇其實對d角色冇乜感情
同埋個compass成日強調要研究好耐先睇得明
lyra勁簡單就話識睇 次次睇都心諗
隻熊都cute著完副甲仲cute咗
咁多集加埋覺得呢下最hurt
馬騮仔想講野又比人閘住拖下手仔又唔得
反而我岩岩睇完已經唔太記得邊集講乜
淨係知成季都係收購案 爭代理人

好想知roman性取向係點 本身真係以為gay 所以先排斥同異性sex
而家睇落又唔係咁簡單
點解會咁冧gerri架 最尾傾邊個sacrifice 係咁攬gerri
gerri又唔知係心思 聽到roman 打j個時好似幾興奮咁
應該係快過頭 對啲角色無乜感覺 真係得對金絲猴有感覺、
Coulter做得好
個舊compass 下下都搬佢出黎就得
下集唔知有得睇番pro x未 想睇佢地兩個隻daemon 打交
我反而覺得今集好悶
睇到我打哂喊路
同埋兔仔把聲又唔太討好

問心都仲未係算係好好睇都係大路野
不過感覺上比起之前幾集叫好似吸引咗
我暫時反而主力係睇下啲動物同mrs coulter
兔仔好多口 早兩集睇人講先留意到班daemon性別係同主人相反
熊仔把聲最襯

咁多集加埋覺得呢下最hurt
馬騮仔想講野又比人閘住拖下手仔又唔得

仲要虐待馬騮仔到幾時
TEOTFW twitter放咗好多相出黎

酒吧果到免仔講野女主角都聽到,仲以為得主人先聽到添

熊仔把聲真係冇違和感
roman同gerri到底咩關係 以為roman gay
第一季roman好似想溝個pt,之後冇左回事。
明明gerri之前跟開kendall 呢季唔知點解同roman咁close
仲要phone sex

記得gerri s1好似冇特別跟開邊個完全牆頭草 淨係對logan特別忠心
roman開始有位上先開始team roman湊仔
睇完覺得佢地好襯好夾roman不知幾鐘意gerri 沉哂船
終於睇哂第二套
感覺無第一季咁好睇
第一季好緊湊好多變化plot twist
第二季無乜劇情又拖沓咁
結尾個反轉都幾predictable 用得kendall記者會做結尾就知一定會咁

始終S1後半季事實係屈哂機
但我覺得S2每集水準夠平均 集集都有d經典野 會即刻諗返起果集做過乜
同S1唔算爭好遠
so far笑料同劇情都算正
反而我岩岩睇完已經唔太記得邊集講乜
淨係知成季都係收購案 爭代理人

好想知roman性取向係點 本身真係以為gay 所以先排斥同異性sex
而家睇落又唔係咁簡單
點解會咁冧gerri架 最尾傾邊個sacrifice 係咁攬gerri
gerri又唔知係心思 聽到roman 打j個時好似幾興奮咁

要睇返果集個title就會記得
roman應該男女都得,佢似鐘意玩支配人/被支配果啲play
佢知logan可能屌過gerri之後個樣幾驚慌
gerri都睇落好enjoy有得鬧佢
CG仲要做得好自然 好堅
BTW 如果交代下PROFESSOR X點比人捉好似好D
淨係EP1見過之後失左蹤
啲CG真係好勁 隻bear暴走個PART
無睇書 啲節奏都幾好 一集搞掂身世 一集招兵買馬
招bear買兔仔

期待之後pro x同coulter見面有咩對話
劇情都郁得幾快 雖然一路睇其實對d角色冇乜感情
同埋個compass成日強調要研究好耐先睇得明
lyra勁簡單就話識睇 次次睇都心諗
隻熊都cute著完副甲仲cute咗
應該係快過頭 對啲角色無乜感覺 真係得對金絲猴有感覺、
Coulter做得好
個舊compass 下下都搬佢出黎就得
下集唔知有得睇番pro x未 想睇佢地兩個隻daemon 打交

agger唔會話睇得好投入
以後佢地講講下野 佢一拎舊野出黎就搞得掂
如果佢地隻揪 馬騮仔都好危下
睇今集個勢黎緊應該有得熊vs熊?
我反而覺得今集好悶
睇到我打哂喊路
同埋兔仔把聲又唔太討好

問心都仲未係算係好好睇都係大路野
不過感覺上比起之前幾集叫好似吸引咗
我暫時反而主力係睇下啲動物同mrs coulter
兔仔好多口 早兩集睇人講先留意到班daemon性別係同主人相反
熊仔把聲最襯
酒吧果到免仔講野女主角都聽到,仲以為得主人先聽到添

熊仔把聲真係冇違和感

平時可能細細聲講先好似得主人聽到咁
熊仔好有佬味
My Brilliant Friend S2
意大利果邊2月10號播
Mr robot
今日apple+servant
一集半個鐘應該會開嚟睇
呢套如果一次過放哂全季應該會好過weekly episode
得半個鐘,仲要劇情片,都唔放多幾集
諗緊係咪應該儲幾集先睇
第一集最尾
今日apple+servant
一集半個鐘應該會開嚟睇
呢套如果一次過放哂全季應該會好過weekly episode
諗緊係咪應該儲幾集先睇

出左頭3集之後就要每個禮拜等
一集半個鐘應該會開嚟睇
諗緊係咪應該儲幾集先睇
第一集最尾

我都睇左第一集怪雞劇幾得意
好似話成套劇都主要喺間屋度拍
今晚希望有時間開到9-11 season 3睇

‘Succession’ Season 3 Is Currently Being Written, Will Start Filming In The Spring and Will Air In Late Summer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞