美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
唔洗聽得明啦 追字幕照睇德文版好啲

同埋可以喺呢條list執返d未睇過既2019高質野
https://www.metacritic.com/feature/critics-pick-top-10-best-tv-shows-of-2019
咁耐唔上水 以為要拋西瓜
有冇睇watchmen
就黎又有MBF S2喇
S1果陣有d野解釋唔到 finale會播返出黎 又解返通
睇完個finale
有少少諗起fleabag
完得幾好
成個月冇睇劇
去咗睇2套戲,2套都好正
睇star wars見到....

身為非fans,呢集大結局我覺得好完滿好好睇

第二套係浴火的少女畫像

康城影展最佳劇本果然係好野
sheshe拍得好靚 有遺憾的愛情是最美的
You s2 review幾好反應
都ok高分
Victoria bb

頂 我都以為會
感謝
我搵日俾d 心機睇左個第一集佢
感謝分享追完witcher加you
應該就會同succession一齊開黎睇 見你地係咁講呢套但仲未開
係就好 啲劇情好似無位爆得起咁
有其母必有其女
有list就岩晒,又係時候講下年度top 10
話時話 2018依家我只係記得succession
反而2017記得teotfw s1 同godless s1
我係諗起fight club 同leftovers...
估唔到會咁完,少少失望,都OK既
睇呢D劇通常我會想佢完得epic D
之前睇左1集唔得閒睇落去
甩左好多劇,想睇其他先
好似reddit見到dr manhattan 張相...哇屌 ,parody?
我都係睇緊witcher
e2 睇左1半,好睇過e1好多,會睇晒
跟住開埋you
睇晒先睇其他
Portrait of a lady on fire 喊到癲
好正
我鍾意呢套多過Call me by your name
呢套兩個女主互生情愫嘅鋪排好自然

臨別果吓goodbye hug喊到仆街
忍住咗冇喊
最尾H聽歌個表演真係好扣人心弦,好想佢望過黎,可以ff下佢哋重聚
劇情,對白,表演,畫面都係頂級

https://youtu.be/IBVMbV4fytI
睇多次先要瘋狂J佢哋d表情
Orchestra前睇幅畫又係 第28頁
點解Orchestra果度M明明見到H都唔走去同佢相認

同埋好鍾意套戲入面一齊睇書同埋彈琴原來都係鋪排黎
諗諗下其實相見又可以點一開始已經注定無辦法一生一世,而家咁樣,知道對方仍然深愛自己,或者已經係最好嘅結局
Céline Sciamma 神導神編
仲諗佢地相遇之後會行去咩世界
但開始睇之後應該會想搵個角色family tree圖睇下
到時可以搵個冇劇透版既睇下
竟然未睇succession
呢度成日講左咁耐都等咁耐
未睇 準備睇! 勁期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞