美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
依家成日諗起佢望住darlene條片.....
望住人地個咀,跟住....
哦...果套
本身以為你講netflix果套,哈哈
其實想知好耐,點解叫大籮核?
google無資料
屌,一路睇一路諗,唔知d演員自己睇返會有咩諗法。呢套野直接挑戰我觀能極限, uncanny valley 嘅表表者
可以講多D,依家通常都係了解下先,睇下有無伏先睇
好似star wars咁
劇透好過浪費時間
因為evan rachael wood係westword入面個角色叫Dolores
其實我睇左兩季,不過一直無問到

冇fleabag
比起上面某幾套,感受無咁深,
我覺得S1好睇好多

相反
覺得S1好睇 S2更加好睇S2個finale真係有今生冇來世

same here
個轉身揮手講byebye真係好難頂
fleabag唔好唔要我
竟然有勇氣睇
班演員應該當係黑歷史,覺得中晒伏
sell橋果個一定sell得好好
想睇下有幾爛果然無令我失望。btw造型驚人之外,成套野係冇劇情cls
呢套個gimmick係咪超越左之前套Emoji movie
D觀眾專登入場睇吓有幾爛
睇Watchmen 唔會浪費時間

D twist好靚
我睇個陣都係不停wtf
finale冇交代dom之後點
你以為講don't fuck with cats
依家講得cats梗係講果套世紀爛片
btw有睇don't fuck with cats 覺得幾悶下
單案本身都ok
但可能睇唔慣呢d紀錄片style,套野又影好多假facebook畫面
同埋好多時係幾條友懶係dramatic咁分析d蠢野
成件事好唔刺激
有leftovers level wtf劇情
同埋又係同leftovers招牌賣點一樣 character centric episodes夠高質
之後都係例牌高質劇必備: cinematography正/soundtrack正/演技正
好少睇劇喊得咁勁
果個moment個劇情明明已經睇到好傷感
突然佢仲要byebye咁樣 咁灑脫就走 成套劇就咁樣完左
睇到突然冇左個朋友咁 當場好心碎 (雖然知道fleabag之後會更好)
痴線
勇士
淨係trailer見到d造型已經嚇死
發惡夢level
睇reddit討論見佢地講到好好笑
話成套戲都係自我介紹
個導演之前拍過既野同呢套
個反差
鐘意主力focus某啲角色果d集數
laurie, looking glass, 黑白, love story果集
要多謝絲打
我係因為你嘅po介紹Fleabag所以去睇
真係好鍾意 Fleabag已經唔需要我哋,但我仲未捨得走啊
應該訓死左
Fleabag
S1 S2都係完美end

btw Netflix 開咗套瑞典劇Home For Christmas
睇咗2集 唔錯嘅Rom com
仲Binge埋I think you should leave with Tim Robinson 見入咗唔少今年top 10
膠得嚟幾高汁仲無厘頭過周星馳
記低先
太多劇未睇 Tim Robinson睇預告好似幾啱我
仲可以點,周圍happy下
呢到好似幾多人有睇
究竟係咩原因驅使你地入戲院睇呢D....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞