美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
睇new york times見到
原來dare me原本係hbo劇但當時要同euphoria爭同一個spot
結果hbo揀左euphoria
如果兩套都係同一時期播就精彩即刻有比較
睇完Dare me ep1
果然痴線婆係最吸引人嘅
佢似鍾意黑妹,但黑妹好似幾驚佢
教練最後走去同個後生仔仆野真係估佢唔到以為佢個故事會係只愛老公,但老公廢柴無出色又要呷醋,不斷俾麻煩佢,而家咁樣又幾好奇佢條線點走
覺得dare me似hbo劇多d
人地話似 13 reason why
睇到有人話似euphoria同13 reason why生嘅bb
我覺得淨係畫面有小小似euphoria,完全唔似13
未睇 套you 未睇晒 見聖誕又搵左d 聖誕愛情片睇
euphoria 好睇呀 最尾成個mv 咁 真係唔錯 我覺得咁先似而家d 學生
euphoria最尾真係mv啦,啱晒Zendaya
聖誕愛情片睇咗咩?龍媽果套?
唔係 d 舊野 netflix 好多個d 咩 王子公主聖誕外出扮平民個d 老土野 可能真係太dry

好多美劇唔係netflix 既都要下年先有新
(睇緊 Modern Famipy,911,bless the mess)
講起真係要多謝netflix 呢d 日子一條友都叫有野睇
早排位套戲Murder Mystery 我覺得幾好笑,我想佢拍落去
1月1唔洗1個人啦
大把人陪你出街
其實睇果陣又無乜野,因為套戲有其他問題
係估唔到D人咁大反應
唔知佢星戰9仲有無份做
唔係講笑,我搵佢D相睇,真係有少少似
不過佢真係好閪,玩下啦啦隊都要搞埋D黑暗醜惡
--------------------------------------------------------
跟住我睇到effy 有套新劇就上,講溜冰,好似又係黑暗醜惡
之前有套跳芭蕾舞又黑暗醜惡
點解咁多黑暗醜惡
已經唔多記得套戲講咩
係記得billie lourd
印象中個network無nsfw野
如果係cinemax....
有份但勁少戲份好似3分鐘都冇
譚仔阿姐係星戰9變左行行企企
同Finn好似陌路人
搵到預告
https://youtu.be/AmdnhR1Ie7g
有黑天鵝嘅感覺可以為咗靚女睇下
睇完Dare me ep1
果然痴線婆係最吸引人嘅
佢似鍾意黑妹,但黑妹好似幾驚佢
教練最後走去同個後生仔仆野真係估佢唔到以為佢個故事會係只愛老公,但老公廢柴無出色又要呷醋,不斷俾麻煩佢,而家咁樣又幾好奇佢條線點走

個Beth應該好鐘意黑妹但黑妹比教練吸引
痴線婆黎緊應該玩死個教練

btw覺得教練有啲gone girl feel又係表面上完美 / 廢柴老公 唔出聲好似奸奸地
有無睇marriage story
雖然唔係好岩聖誕睇
我係youtube睇左幾條偷錄片
見到finn好似有條新女,但都有見到rose
覺得打得麻麻,都係唔入場
伏撚到睇呢D不如睇mandalorian
係app到睇過
我成日係即將上線果到睇下有咩新野
都好耐無見佢,知佢有拍移動迷宮,但無興趣
睇new york times見到
原來dare me原本係hbo劇但當時要同euphoria爭同一個spot
結果hbo揀左euphoria
如果兩套都係同一時期播就精彩即刻有比較
覺得dare me似hbo劇多d
人地話似 13 reason why
睇到有人話似euphoria同13 reason why生嘅bb
我覺得淨係畫面有小小似euphoria,完全唔似13

到有人話似euphoria x 以前有套運動劇好紅叫friday night lights(同dare me都係同1個producer)
跟住teen drama+死左人 所以又有人話少少似pretty little liars 但pll好似低質好多
1月4 netflix有套dracula (sherlock班底) 冇野可以望下
之後好似等多一個禮拜左右就開始hbo新劇
Finn條新女係The end of the fucking world個黑妹
順眼過譚仔阿姐多多聲
劇情暫時ep1可能有少少大路
但睇完感覺上d描寫吸引過euphoria
同埋唔係平時低質級數teen drama
雖然euphoria班人靚啲

講兩個女主角都係啦啦隊
中間條女係新教練,跟住右邊條痴線婆開始憎佢搶走自己果個fd(左邊條女)
同埋自己team啦啦隊
3條友好似有d三角關係咁

誠邀鐘意睇黑暗teen drama & sheshe同好一齊睇
sheshe同好(兼外貌協會)

而家再諗返,euphoria其實得Zendaya同Hunter條線吸引我,其他點發展我都唔係好care但套劇嘅拍攝係做得幾好,嘉年華果集好正燈光音樂都 S2必再追

btw, Dare me邊到有得睇?頭先search過下都搵唔到
其實係其他人條線都幾表面
nate blackmail單野發展落去又有d白痴
不過又係期待S2想睇jules rue lexi三角

不過未有中字
https://proxyrarbg.org/torrent/8fe5kbu

英文字幕可以另外喺呢度dl上面粒seed冇字幕
https://subscene.com/subtitles/dare-me-first-season/english/2114581

快啲一齊睇真心好睇
覺得呢套遲下喺netflix上左可能會紅 好似果陣you咁
到時啲人先識得睇但自己已經晨早識貨睇左
我都會睇

而家連Mandalorian都完埋
得番Servant睇

dare me有潛力黑馬
上面右邊條女拍完套劇都可能有位上做8婆痴線婆做得幾好
servant今集估唔到leanne都有d戰鬥力
開黎睇下先
劇情第1集可能有d大路
但唔知點解睇落有d新鮮感
唔cheesy又幾吸引
哇屌連英字都無,真係新鮮滾熱辣
但今日已經有e2,上粒種23號放

套劇今日先正式播 但ep1好似上個禮拜early release左
仲諗住ep2開始有得正常等埋中字先睇
屌 hulu啱啱又唔知做乜偷跑放埋ep2搞到又忍唔住要睇英字
呢套小說改架喎,穩陣啦
個黑妹又幾靚

未聽過本小說 唔知咩料
黑妹唔差教練都唔錯
個beth有d令我諗起劣化版skins既effy暫時最吸引好似係佢 西女人夠痴線
唔係講笑,我搵佢D相睇,真係有少少似
不過佢真係好閪,玩下啦啦隊都要搞埋D黑暗醜惡
--------------------------------------------------------
跟住我睇到effy 有套新劇就上,講溜冰,好似又係黑暗醜惡
之前有套跳芭蕾舞又黑暗醜惡
點解咁多黑暗醜惡

睇相都唔算太似,但睇劇有時d角度好似同埋笑果陣又係
雖然effy再靚啲

個角色又係差唔多串柒柒咁
佢想整跌條女果幕拍得好正好鬼仆街

effy果套好似垃垃地圾
芭蕾舞係咪叫flesh and bone 我幾鐘意果套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞