美劇集中討論區 (32) His Dark Materials | Rick & Morty S4

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
意大利果邊2月10號播
HBO未講
但睇返S1果陣 HBO係早過意大利播
有小說,以下唔知算唔算劇透

睇完條trailer都feel到應該關supernatural事
Apple套truth be told出左,有冇人睇左
見到啲review都心諗慳返 不了
servant今集最尾
屌 個theory今集即刻比人鞭屍真係仲做緊記者
結論 想試一啖佢個龍蝦雪糕
睇咗Marriage Story
喊到仆街
同埋估唔到有d笑位又幾高質
兩公婆互屌個場戲
成套戲都好撚好睇好多位都好正
未出之前d影評已經好好,真係好好睇
女律司keep到係BLL啲Bitchy
係呀 就係之前留意到好高分
兩個主角都平衡得好 兩個都好同情
sad得黎又入肉 真心好好睇
所以一出就開黎睇 反而冇睇irishman

laura dern完全係拍完BLL行過黎拍呢套
一樣feel嘅喂
仲有merritt wever又係好搶廚房果幕笑到gap gap聲
岩岩都睇左 好正
希望多d人睇 可以打破返d人對Adam Driver係star wars同Scarlett Johansson係Marvel戲既框框
Adam Driver唱being alive好正
又Laura Dern又Adam Driver, 即刻諗起the last jedi

等左好耐,準備今晚睇
成套戲都好撚好睇好多位都好正
未出之前d影評已經好好,真係好好睇
女律司keep到係BLL啲Bitchy
係呀 就係之前留意到好高分
兩個主角都平衡得好 兩個都好同情
sad得黎又入肉 真心好好睇
所以一出就開黎睇 反而冇睇irishman

laura dern完全係拍完BLL行過黎拍呢套
一樣feel嘅喂
仲有merritt wever又係好搶廚房果幕笑到gap gap聲
岩岩都睇左 好正
希望多d人睇 可以打破返d人對Adam Driver係star wars同Scarlett Johansson係Marvel戲既框框
Adam Driver唱being alive好正

考慮遲D睇多次今年唔算睇好多戲
暫時呢套好似係今年睇過最好睇既戲
另外portrait of a lady on fire都唔知幾時有得睇

scarjo拍親高質愛情戲都好正her lost in translation
睇完喊咗幾多次
vikings終於返來
個預言者king幾好j
追緊S5 EP16
睇到IVAR痴左線 佢老婆係聖母 自己係神
真係幾好睇,兩個幾鐘一d都唔悶。
最後讀信果到

I'm here for Jodie Comer
https://www.youtube.com/watch?v=X2m-08cOAbc

雖然覺得係垃圾戲
Jodie個look又肉酸
但佢好似第1次拍大片
原本應該去拍呢套 但同ke s3撞期所以放棄左
明明睇之前以為題材冇乜特別
但唔覺得有悶場 完全比d劇情同角色情緒帶住
同埋幾鐘意d細微野之後都會帶返起
好似car seat / 落樓梯差錯腳 估唔到會用黎攻擊對方

鬧交讀信
nicole有幾個喊scene都睇到眼濕濕
最尾鞋帶
一開頭兩個封信其實一開場都覺得有d感動因為feel到佢地會分開
呢套同the farewell都好催淚
https://youtu.be/Emu0I2hNfUk
應該會開嚟睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞